Bulvár

Ezt kapják a rajongói Bródy Jánostól a zenész 78. születésnapján

rtl.hurtl.hu

2024. április 5. 7:01

Nem nehéz kitalálni, mivel ajándékozza meg a rajongóit Bródy János.

Bródy János, az Illés zenekar alapító tagja, 78. születésnapja alkalmából nem kap, hanem ajándékot ad közönségének: egy új dal premierjével ünnepli meg a jeles napot, írja a Blikk.

A csendben alkotó művész, bár visszavonultan él, most is fontosnak tartja megünnepelni a pályafutásának hatvanadik évfordulóját. A „Mondd, te mi hiszel” című számot éppen ezen a napon teszi közzé, pedig korábban kijelentette, hogy nincs kedve új dalokat írni – teszi hozzá a bulvárlap. A zenész az Illésben való kezdeteket is ünnepli, amikor éppen hatvan éve csatlakozott a zenekarhoz. Bródy pályafutása azóta is folyamatos, újabb koncertekre készül, és a frissen befejezett erdélyi turné után további fellépéseket tervez hazai és külföldi színpadokon.

Az Illés zenekarban és később a Fonográfban is mindig a születésnaposnak kellett valamilyen ajándékkal felhívni a figyelmet a jeles napra, különben a többiek nem vettek róla tudomást. Akkoriban ez általában alkoholos italokat jelentett, most ebből az alkalomból egy sodró lendületű, klasszikusokat idéző dalt kap a közönségem

– mondta a Blikknek Bródy János.

Bródy Jánossal korábban az rtl.hu is interjút készített, itt lehet elolvasni.

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

#Bulvár#bródy jános#dal#születésnap

Címlapról ajánljuk