Bulvár

Dúl a szerelem: már össze is költözött Mikes Anna és Krausz Gábor

rtl.hurtl.hu

2024. március 5. 6:40

Teljesen normális életet élnek.

Krausz Gábor kedvese, Mikes Anna profi táncos nemrég interjút adott Palik Lászlóéknak, a beszélgetés során szóba jött a kapcsolatuk is. Mikes elmondta, hogy korábban el sem tudta volna képzelni, hogy a nyilvánosság előtt élje a magánéletét, de Krausz miatt ezt is vállalta.

Olyan ember vagyok, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés – illetve nem is volt kérdés –, szeretem ezt az embert vagy nem. Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk

idézi a Blikk Mikes Annát, aki azt is elárulta, hogy a párjával már össze is bútoroztak és már ki is alakult a mindennapi közös életük.

Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk

– mondta Mikes Anna.

Tóth Gabitól Peller Annáig: ezekkel a válásokkal volt tele a sajtó 2023-ban, a Fókusz ebben a témában készített hosszú összefoglalót év végén:


Nyitókép: Mikes Anna / Instagram

#Bulvár#mikes anna#krausz gábor#együttélés#összeköltözés#szerelem#kapcsolat#élet

Címlapról ajánljuk