Bulvár

Mi lett vele? Így él most Kapócs Zsóka, a 2001-es Miss World Hungary

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 6:00

Modell, műsorvezető és színész is volt, ma már lakberendezéssel foglalkozik Kapócs Zsóka, aki a héten ünnepelte 45. születésnapját.

Kapócs Zsókát láthattuk modellként, műsorvezetőként és színésznőként is bizonyítani, ma már viszont teljesen másról szól az élete.

Így ismertük meg Kapócs Zsókát

Több évig tanult színésznek, a modellkedéssel pedig 1994-ben kezdett el foglalkozni, 18 éves volt, amikor benevezett az első szépségversenyére. Egészen a döntőig jutott a Miss Universe Hungary szépségversenyen 1998-ban, ám a korona akkor még nem az ő fejére került. 

A későbbiekben több versenyen részt vett, de az igazi nagy áttörés egy kicsit váratott magára.

2001-ben Kapócs Zsóka lett Miss World Hungary, így ő képviselhette Magyarországot a Miss World nemzetközi szépségversenyen.

A fotózások és a modellkedés mellett műsorvezetőként is kipróbálta magát, többek között 2006-ban az RTL Szombat esti láz című műsorában is láthattuk Stohl András mellett. Később aztán színésznőként is megismerhette a közönség.

De hogyan él ma?

Kapócs Zsóka néhány éve visszavonult a színészettől, azóta pedig egy másik nagy szenvedélyének él: lakberendező és dekorációkat készít.

 

2022-ben Reggeliben arról mesélt: gyerekkori álma volt, hogy a színészkedés mellett lakberendezést tanulhasson. Ezt az álmot pedig édesanyaként váltotta valóra: megalapította saját cégét és lakberendező lett.


Kapócs Zsóka tippjeit azóta többször is megosztotta már az RTL nézőivel. Volt, hogy az esküvői dekorációkkal kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, de ősszel például azt is elárulta, hogy a Halloween-kiegészítői miatt fel akarták jelenteni.


Szerdán ismét a Reggeli vendége volt Kapócs Zsóka, beszélt a tavaszi lakásdekorációs trendekről és hogy mit gondol ezekről, elmondta, miért rendezi át mindig újra és újra az otthonát, és hogy hogyan dolgozik együtt az ügyfeleivel.

 

#Bulvár#kapócs zsóka#Miss World Hungary#miss world#szépségkirálynő#lakberendező#színésznő#modell

Címlapról ajánljuk