Bulvár

Elképesztő emberség: könnyekben tört ki a vásárló, mikor ezt tette a pénztáros

rtl.hurtl.hu

2024. február 3. 11:31

Megható történet az Egyesült Királyságból.

Az Aldi tette közzé azt a megható jelenetet, amiről a Daily Star is írt egy cikket. Egy Joe-nak hívott férfi egy bevásárlás során nem tudta kifizetni a pénztárhoz vitt árukat. 

Már elkezdték lehúzni a termékeket, amikor a férfi rájött, hogy nincs elég pénze kifizetni mindent. Ekkor lépett közbe Lisa, a pénztáros, aki a saját zsebéből fizette ki a fennmaradó összeget. A szinte példa nélkül eset a cannocki Aldiban történt.

A bejegyzésből kiderült, hogy Joe rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, meghalt egy közeli hozzátartozója, ráadásul betegséggel is küzd.

Lisa segítségének köszönhetően a férfi mindent meg tudott venni, amire szüksége volt. Saját bevallása szerint nem volt könnyű elhagynia a lakását, de kénytelen volt elmenni bevásárolni.

Elég rossz állapotban voltam, nem akartam mindenki előtt sírva fakadni, így még abban sem vagyok biztos, hogy a sokk következtében megköszöntem neki. Őszintén mondom, hogy ez a kedvesség most a világot jelentette nekem. Egy ilyen apróság is elég, hogy valakinek megfordítsák a sorsát

– mondta Joe az eset után.

Nyitókép: Róka László / MTVA / MTI

#Bulvár#aldi#vásárló#pénztáros#kifizet#áru

Címlapról ajánljuk