Bulvár

Meztelenül vette fel barátja videóhívását az influenszer – a fiú mellett ott állt az egész családja

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 18:04

Ráadásul épp a temetőbe indultak.

Egy ausztrál influenszer saját maga árulta el egy podcastben, hogy kínos helyzetbe került, amikor meztelenül vette fel barátja videóhívását.

A news.com.au cikke szerint a 36 éves Brittany Hockley távkapcsolatban él Benjamin Siegris svájci focistával, ezért sokat szoktak a Facetime-on beszélgetni. Az időeltolódás miatt a hívásokra általában akkor kerül sor, amikor Brittany a reggeli ébredés után készülődik, a beszélgetések közben zuhanyzik, reggelizik és sminkel.

Egy reggel, amikor Benjamin hívta barátnőjét, Brittany éppen tusolni készült és gondolkodás nélkül felvette a hívást, miután már levetkőzött. Épp megnyitotta a zuhanyt, de amikor ránézett a tabletjére, barátja mellett az egész család ott állt döbbenten: a fiú apja, anyja és testvére. Brittany annyira megijedt, hogy a földre vetette magát, de akkor már mindegy volt.

Hogy még kínosabb legyen a helyzet, Benjamin azért volt a családjával, mert épp a nagyszülei sírját készültek meglátogatni.

A nő azt mondta, mindig „meghal”, amikor eszébe jut, hogy a barátja egész családja látta őt meztelenül. Ennek ellenére jól működik a kapcsolatuk.

Nyitókép: Brendon Thorne/Getty Images

#Bulvár#brittany hockley#meztelen#videóhívás#kínos

Címlapról ajánljuk