Bulvár

Tóth Gabi: Úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk

rtl.hurtl.hu

2024. január 29. 7:06

Tóth Gabi az I. Győri bálon volt ott, arról is mesélt, hogy az segített nekik, hogy megnyíltak, és elkezdtek beszélni kettőjükről.

Megtartották szombaton az I. Győri bált. A rendezvényen olyan illusztris fellépők is voltak, mint Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes. Az énekesnővel a Blikk készített interjút. A lap munkatársa megjegyezte, hogy Tóth Gabi és táncos párja, Papp Máté Bence között teljes volt az összhang, „látszott, hogy dúl a szerelem”.

Az énekesnő a lapnak elárulta, hogy az emberek pozitívan állnak hozzájuk. „Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket” – mondta Tóth Gabi.

Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak. Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit mégis jól csinálunk

– tette hozzá.

A Blikk újságírója szerint a helyszínen történtek mind Tóth Gabi szavait igazolták, mert odamentek hozzájuk a vendégek, sőt olyan is volt, aki még gratulált is nekik, más meg közös fotót kért. Az énekesnő egyébként azt is megosztotta, hogy szerinte mit rontott el.

Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt

– zárta rövidre a múltat Tóth Gabi.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#tóth gabi#győr#bál#fricska

Címlapról ajánljuk