Bulvár

Elhagyhatta a kórházat Katalin hercegné és Károly király is

rtl.hurtl.hu

2024. január 29. 16:43

A walesi hercegné hasi műtéten esett át, míg III. Károlyt prosztatamegnagyobbodás miatt operálták ugyanabban a londoni kórházban.

A 42 éves walesi hercegné január 16-i hasi műtétje után végre hazatérhetett családjához, hogy otthon folytassa a lábadozást. A Kensington palota korábban kiadott közleményében bejelentették, hogy a műtét sikeresen zárult, de a hercegnének 10-14 napig még a kórházban kell maradnia megfigyelésre. 

Végül 13 nap után térhetett haza Windsorba Vilmos herceg felesége, ahol egészen húsvétig folytatja a műtét utáni felépülést. A palota szóvivője szerint a hercegné felépülése jól halad, írta meg a Sun.

A herceg és a hercegné szeretnének köszönetet mondani a London Clinic egész csapatának, különösen az elkötelezett ápolószemélyzetnek az általuk nyújtott ellátásért.

Emellett a szóvivő közvetítette a család háláját a jókívánságokért, amelyeket a világ minden tájáról kaptak.

A hírek szerint a hercegné mihamarabb szeretne munkába állni, teendőiben számít a hozzá közelállók támogatására, mind a palotán belül és kívül is.

Ugyanazon a klinikán operálták nemrég magát III. Károly királyt is. Ő múlt pénteken esett át egy beavatkozáson prosztatamegnagyobbodás miatt. Az uralkodót egy londoni klinikán operálták meg, ugyanott, ahol Katalin hercegét is, ő hétfőn hagyhatta el a kórházat. A Buckingham palota közleménye szerint átszervezi programjait, hogy a felépülésre koncentrálhasson.

Korábban a Reggeliben Mészáros Beatrix, közösségmédia-szakértő beszélt arról, hogy újdonságnak számít a királyi család nyílt kommunikációja a problémáikkal kapcsolatban.


Nyitókép: Getty Images / Stephen Pond

#Bulvár#királyi család#katalin hercegné#egészség#celeb#nagy-britannia#kórház#műtét#Külföld

Címlapról ajánljuk