Bulvár

Brasch Bence szakított színésznő menyasszonyával

rtl.hurtl.hu

2024. január 27. 17:03

Arra vágyik, hogy következő párkapcsolatában ne essen vissza a társfüggőségbe.

Brasch Bence interjút adott a Meglepetés magazinnak, amiben elárulta, hogy hosszú idő után újra egyedül él.

A 2023-as Sztárbox férfi nehézsúlyának győztese 2022-ben jelentette be, hogy eljegyezték egymást Márkus Luca színésznővel, de az interjúból az derül ki, hogy újra szingli.

„Korábban kapcsolatfüggő voltam, És ezt nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra is értem. Nekem egyszerűen mindig kellett lennem valakivel. Állandóan kerestem a társaságot ahhoz, hogy jól érezzem magam. Néhány hete, szilveszterkor azonban ez megváltozott. Miután lejátszottam két előadást, hazamentem a lakásomba, kibontottam egyedül egy üveg pezsgőt, azt iszogattam, és közben végiggondoltam az elmúlt egy évet. Engem is meglepett, ez mennyire jólesett, mint ahogyan az is, hogy az egyedüllétben kezdenek kialakulni a saját kis szertartásaim, napi rutinjaim, és ezek szintén segítik a belső békémet" – mesélte.

Majd így folytatta:

Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni.

Brasch Bence nemrég Barabás Évinek elmesélte, hogy régen, amikor diszkókban lépett fel, a fiúk azzal szórakoztak, hogy rágókat dobáltak a hajába, mert bosszantotta őket, hogy a lányok rajonganak érte. A Sztárbox nehézsúlyú győztese azt a tévhitet is eloszlatta, hogy hét éve bokszol. Hét éve már volt lent teremben, de 2023 szeptemberében kezdett el csak komolyan foglalkozni a küzdősporttal. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#brasch bence#Sztárbox#eljegyzés#szingli#szakítás#egyedül él

Címlapról ajánljuk