Bulvár

Britney Spears rajongói szétalázták Justin Timberlake-et

rtl.hurtl.hu

2024. január 26. 16:24

It's Britney, b*tch!

Sokak fájóan olvastak arról Britney Spears memoárjában, hogy egykori párja, Justin Timberlake inkorrekt módon viselkedett vele kapcsolatuk közben és annak legvégén is. Az énekes nem támogatta párját, amikor terhességmegszakításon esett át, majd elítélhető módon szakított vele. A memoárról korábban alapos cikket írtunk.

Mindez különösen fájhatott Britney Spears rajongóinak, akik azóta úton-útfélen kritizálják Justin Timberlake-t, aki mostanában Selfish, azaz Önző című kislemezével próbál visszatérni. 

Így hát a rajongók ügyes bosszút eszeltek ki: a slágerlistára juttatták az énekesnő 13 évvel ezelőtt megjelentetett, azonos című dalát. Az ötlet az Entertaintment Weekly szerint valószínűleg egy, az X-en (korábban Twitter) található Britney-rajongói fiók tweetjéből származott, amely a Selfish című szám „megjelenését” hirdette, amely Spears 2011-es Femme Fatale című albumának deluxe verzióján jelent meg eredetileg.


A dal pénteken az amerikai iTunes top 40-es listájára került, és a lap cikkének írásakor már a top10-et környékezte.

A BritneyxYtube rajongói fiók szerint az egész viccnek indult, amikor Timberlake bejelentette új kislemezét, amely öt év után első albumáról, a hamarosan megjelenő Everything I Thought It Was-ról származik.

Aztán mindannyian csatlakoztunk, mondván, hogy Britney Spears egy »vadonatúj« dallal tér vissza

 – nyilatkozta a BritneyxYtube az EW-nek. „Még mindig nem tudom elhinni, hogy ilyen nagy dolog lett belőle, és látjuk az eredményeket, amiket most látunk” – tette hozzá.

Mindannyian annyira boldogok vagyunk, hogy a dala ennyi év után visszatér!

– nyomatékosította.

Britney Spears egyébként  nemrég megerősítette, hogy nem tervezi visszatérését, és a hónap elején azt írta az Instagramon, hogy soha nem fog visszatérni a zeneiparba, válaszul azokra a pletykákra, amelyek szerint több ismert előadót is szerződtetett új, készülő albumához.

A Fókusz Britney Spearsről készült életrajzi portréját itt nézheti meg:


Nyitókép: Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD

#Bulvár#britney spears#justin timberlake#bosszú#slágerlista

Címlapról ajánljuk