Bulvár

Tóth Gabit súlyos mentális tüneteitől új szerelme szabadította meg

rtl.hurtl.hu

2024. január 24. 12:29

Valósággal kivirágzott az énekesnő Papp Máté Bence mellett.

„Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott” – idézi az nlc.hu cikke Tóth Gabit. 

Az énekesnő nemrég egy osztrák síparadicsomból jelentkezett be, ahová új szerelmével, Papp Máté Bencével utazott. Pedig a síelés sem volt Tóth Gabi kedvenc sportja, miután korábban volt egy súlyos balesete – erről a hot! magazinnak mesélt, az interjút a Bors szemlézte.

„Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor. Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt” – mondta Gabi, aki azt is hozzátette, hogy Máténak köszönheti, hogy ismét hódolhat ennek a gyönyörű sportnak.

Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom. Ő mondta, hogy segít mindenben, hogy felvegyem a kesztyűt az emlékekkel. 

És jól is tettem, hogy elutaztunk. A felvonón felfelé menet rettegtem, nagyon féltem, de úgy voltam vele, hogy nincs más választásom, le kell csúsznom. Egy oktató segítségét is kértük, hogy visszajöjjenek a régi rutinmozdulatok. Érdekes, hogy szinte lehetetlen elfelejteni a mozgást” – fejtette ki az énekesnő a magazinnak.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#Papp Máté Bence#tóth gabi#kapcsolat#pánikbetegség#síelés#egészség#mentális egészség#mentális betegség

Címlapról ajánljuk