Bulvár

Tóth Andi: Ha nektek ez a szar kell, nesze, itt ez a szar

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 7:50

Tóth Andi a legnépszerűbb daláról beszélt. A koncerteken úgy látta, sokan nem értik, miről szól. 

Tóth Andi nemrég interjút adott a REFRESHER HU YouTube-csatornán, ahol szó esett az énekesnő visszavonulásáról is. A beszélgetés során elmondta, hogy bár sokan próbálták lebeszélni a nagy és nehéz lépésről, amit a visszavonulás jelentett számára, összességében azonban boldognak érzi magát, hogy meghozta ezt a döntést.

Az énekesnő az elmúlt egy évet méregtelenítésnek szentelte, új dolgokat próbált ki, amik boldoggá tették, mondta. Emellett ruhamárkájával foglalkozik, és bár visszavonult a zenei színtérről, de ha kedve tartja dalokat ír és fellépéseket is vállal.

A visszavonulásáról szólva elmondta, hogy előtte nagyon haragudott az emberekre, akik olyan zenét vártak tőle, amit ő maga nem élvezett. Később azonban belátta, hogy nincs értelme ebben a toxikus környezetben maradnia, és inkább azoknak hagyja a teret, akik valóban szeretik a mai népszerű zenei stílusokat.

Az énekesnő örömmel számolt be arról, hogy a visszavonulása inspirálóan hatott másokra a zenész szakmában. Megjegyezte, hogy szerinte a trap műfajának népszerűsége miatt nehezebb a nőknek érvényesülni, ugyanakkor sajnálja, hogy nem tudott teljesen kibontakozni zenelileg a műfajban.

Beszéltek Néztek című daláról is, amit egy olyan időszakban írt, amikor érezte, hogy nem fogadják el. Kifejtette, hogy bár sokan félreértették a számot, pedig fontos üzenet van benne.

Megírtam ezt a szörnyű dalt. Megírtam ezt a rettenet dalt. Igazából jó dal… én is imádtam, olyan jókat nevettem. Emlékszem, mikor Tóth Istinek (Tóth Andi menedzsere) megmutattam, olyan boldogsággal flesselgettünk rajta a kocsiban, mert hogy én értettem, hogy miről szól.

Ez arról szól, hogy nektek ez a szar kell, nesze, itt ez a szar. És hogy hülyék vagytok, mert biztos csápoltok majd rá. Nyomtam a koncerteket, és nem azt láttam, hogy értik, hanem hogy »igen, hülyék vagyunk, haha!«. Mondom én ezt nem hiszem el! Értitek, miről szól? »Nem!« Kínzás volt az egész. Tisztelet a kivételnek, mert volt olyan, aki értette

idézi a 24.hu szemléje az énekesnőt.

Tóth Andi végül azt mondta, hogy nem ragaszkodik semmihez, és ha úgy érzi, hogy vissza kell térnie a zenéhez, akkor azt megteszi olyan dalokkal, amik boldoggá teszik. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem hajlandó többé küzdeni önmagával vagy az érzéseivel, és az egészsége érdekében fog döntéseket hozni.

Tóth Andi a Reggeliben korábban arról is mesélt, hogy régen pánikbetegséggel is küzdött:


Nyitókép: RTL, Joy Awards

 

#Bulvár#tóth andi#néztek#dal#interjú

Címlapról ajánljuk