Bulvár

Kovács Patrícia és 15 évvel fiatalabb szerelmének kapcsolata nem csak kaland

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 5:31

Már egy éve együtt vannak.

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs szerelmének története egy tavaly májusi tandemugrás után szökkent szárba, ezután adták arra a fejüket, hogy felvállalják a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A Vígszínház színészei Bécsben ünnepelték együtt a szilvesztert, a Story magazin kettejük kapcsolatáról írt beszámolója szerint kapcsolatuk már egy éve töretlenül robog előre.

A magazin cikkét szemléző nlc.hu azt írja, hogy Patrícia életében a hetes szám mindig is különleges szerepet játszott. A színésznőnek 7 évig élt együtt Anger Zsolttal, ennyi ideig tartott a házasságuk is, majd ugyanennyi ideig élt együtt Gusztos Péter, korábbi SZDSZ-es politikussal.

A közeli ismerősök szerint a színésznő élete újra rendeződni látszik a 45 éves Patrícia és 15 évvel fiatalabb párja, Medveczky Balázs, tökéletesen kiegészítik egymást. A Story megjegyzi, hogy a fiatal színész szívesen táncol, illetve szenvedélyesen érdeklődik a gasztronómia iránt is, ami tovább fűszerezi a kapcsolatukat.

Kovács Patrícia korábban a Fókusznak arról mesélt, hogy milyen érzés volt az RTL Mi kis falunk című sorozatában szerepelni:


Nyitókép: Reggeli

Hozzászólna?

 

#Bulvár#kovács patrícia#medveczky balázs#kapcsolat#korkülönbség

Címlapról ajánljuk