Bulvár

Tóth Gabi: Én egy hívő csaj vagyok, aki ebben az értékrendben nőtt fel

rtl.hurtl.hu

2024. január 16. 6:45

Tóth Gabi énekesnő egy interjúban arról is mesélt, hogy a média valósággal „tűzre dobta”.

Tóth Gabi a Mandinernek adott interjújában egyebek közt beszélt a házasságáról és azokról a nehézségekről, amelyeket át kellett élnie a kapcsolatában. Elmondta, hogy ő és Krausz Gábor hosszú ideig küzdöttek a kapcsolatukért.

Az énekesnő kifejtette, hogy a körülötte kialakuló „médiabotránnyal” kapcsolatban sokáig azért nem szólalt meg, mert úgy érezte, az emberek már előítéletekkel közelítettek a helyzethez. Az interjúban kritizálta „a hazug cikkeket” is és megvetette azokat, akik az írások hatására indulatosan viselkedtek vele.

Kitért arra is, hogy már akkor is érezte a „független objektív magukat elfogadónak és nagyon liberálisnak tartó emberek” támadását.

Tóth Gabi a jelenlegi világpolitikai folyamatokról is elmondta a véleményét, szerint azok, akik ragaszkodnak a tradíciókhoz és vallási értékekhez, lázadóknak számítanak a globális hatalmak szemében.

Én egy hívő csaj vagyok, aki ebben az értékrendben és szellemben nőtt fel

– mondta Tóth Gabi.

Az énekesnő az interjú jó részében a médiát kritizálta, de hozzátette, hogy a nehéz időszakban a kislánya, Hannaróza segített neki a legtöbbet. A tervei kapcsán arról beszélt, hogy szeretne nagy családot még több gyerekkel. A Mandiner teljes interjúja itt nézhető meg.

Tóth Gabitól Peller Annáig: nézze meg a lenti videóban, hogy kiknek a válásaival volt még tele a sajtó 2023-ban.

Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Bulvár#tóth gabi#interjú#identitás#fidesz#kormány#népszava

Címlapról ajánljuk