Bulvár

A „nyaljátok a zacsit” előfutárai – videón a műsorokat cukin megtrollkodó gyerekek

rtl.hurtl.hu

2024. január 13. 9:23

Nyaljátok a zacsit! – köszönt el némi unszolás után Sebestyén Balázs tízéves kisfia, Noel a rádióhallgatóktól csütörtök reggel. A stúdióban – és alighanem országszerte – nagy nevetést váltott ki a mondat, aminek apropóján összegyűjtöttünk néhány olyan jelenetet, amit egy-egy cuki gyerek őszinte viselkedésének köszönhet a nyilvánosság. Katalin hercegné kislánya beszólt a sajtónak, Széphalmi Juliska kisfia a kóstolás helyett inkább szétszedte a Mestercukrász stúdióját, a cseh miniszterhelyettes gyereke pedig élő adásban jelentette be, hogy hívja a természet.

 

2018 júliusában éppen tombolt a kánikula Magyarországon, ezért az RTL Híradó riportere az egyik budapesti strandon mutatta meg a nézőknek, hogyan vészelik át a meleget a családok. Kovács Kinga az egyik apukával készített interjút a forróságban, amihez a férfi kislánya is hozzájárult néhány vödör vízzel, az egyik csaknem a riporter nyakában landolt. 


Louisiana fővárosában is meleg volt a helyzet, amikor Baton Rouge-ból jelentkezett be az egyik televíziós riporter. Egy helyi fiúcska a tudósító mögé settenkedett, hogy ország-világ előtt megmutassa tánctudását. A riporter láthatóan mit sem sejtett a háta mögött zajló produkcióról. 


2018 nyarán egy Páll Hanna nevű kislány is mosolyt csalt az RTL Híradó nézőinek arcára.  A kislány nyitott gerinccel született és éppen a gyógyulási folyamatáról számolt be a híradó, amikor Hanna elkezdett játszani. Riporterünket is megnevetette a kislány játékossága, aki csöppet sem zavartatta magát a kamerák előtt. 


Hanna a bejelentkezés végét sem hagyhatta szó nélkül:

A híres emberek gyerekeit sem kell félteni, ha arról van szó, hogyan produkálják magukat a kamerák előtt. A brit Lajos herceg keresztelőjének idején Sarolta hercegnő még csak hároméves volt, ám nemcsak rendkívül magabiztosan lépkedett édesapja oldalán, de még oda is szólt a rájuk várakozó fotósknak, amikor kisétáltak a kápolnából, és a keresztelő utáni fogadásra tartottak. Annyit mondott:

Ti nem jöttök.

 

2022 nyarán gyerekricsajtól volt hangos a Mestercukrász konyhája, ugyanis a rózsaszín és  a kék csapatot ismert emberek gyerekei értékelték. 

Minden vér és érzés megfagyott bennem. A gyerekek megmondják az igazat

– mondta az RTL-nek a Mestercukrász egyik versenyzője, Geri a hír hallattán. Végül kiderült, hogy a versenyzőknek nem kellett tartaniuk az gyerekek metsző kritikáitól, hiszen a legtöbb sztárcsemete mindent behabzsolt, amit elé raktak. Ám volt egy kisfiú, Széphalmi Juliska és Sánta László gyereke, Lacika, akit inkább a háttérmunkálatok izgattak. Az alábbi videón jól látszanak a csínytevései: zsűrizés közben Lacika felmászik az asztalra, majd eldobja a lufikat, később a falnak is nekirugaszkodik, végül csaknem magára rántja a kamerát, amit édesanyja már nem hagyott szó nélkül. 


Alighanem a covidjárványnak köszönhetjük a legviccesebb élő bejelentkezéseket, amit a következő gyerekek szülei biztonyára szívesen elfelejtenének, az internet azonban szerencsére megőrzi a videókat. 

Apa, kakilnom kell

– jelentette be például élő adásban a cseh külügyminiszter-helyettes, Martin Smolek kisfia,  miközben a poltikus éppen interjút adott a járványhelyzetről. Smolek nem győzött elnézést kérni, közben próbálta lenyugtatni a szükségletét vidáman ismételgető gyermekét, majd megcsókolta a feje búbját.

 

A tévéstúdióban az újságíró nevetve megjegyezte, hogy a jelenet arra a BBC-interjúra hasonlít, amikor Robert Kelly professzor gyerekei keveredtek bele az élő adásba. Történt ugyanis, hogy 2017. márciusában a BBC interjút készített interjút Robert E. Kelly politikai elemzővel, akit Dél-Koreából kapcsoltak a tévéstúdióba, hogy az akkori koreai elnök, Pak Kunhje leváltási kísérletét elemezze. A szakértőre először az ötéves Marion rontott rá imádnivaló mozgással, majd őt követte a bébikommpal érkező a 9 hónapos James is, a hab a tortán pedig az volt, mikor a férfi felesége, a padlón kúszva próbálta kirángatni a kíváncsi gyerekeket.

A  videó azonnal vírusként terjedt el a világhálón, Kellyt pedig azóta csak „BBC Dad” néven emlegetik.


Home office-ban az édesanyák dolga sem egyszerű, főleg ha éppen kinevezik az illetőt a brit árnyékkancellárnak, és otthonról kell bejelentkeznie a híradóba élő adásban. Valószínűleg Anneliese Dodds számára is felejthetetlen nap maradt, amikor a Sky News meginterjúvolta: nyilatkozata kellős közepén a háttérben kislánya, Isabella kinyitotta az ajtót és végigtrappolt a szobán. A politikus-anyuka egy ideig tartotta magát, majd végül nevetésben tört ki.


És persze akadnak még hasonló videók bőven, a végére jöjjön egy igazán szórakoztató összeállítás a bőrükbe nem férő kicsikről.

 

 

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#sebestyén balázs#troll#Videó#gyerek#gyerekszáj#vicces#széphalmi juliska#sarolta hercegnő#cuki

Címlapról ajánljuk