Bulvár

„Kimondom, bármennyire is nem szép” – Andy Vajnáról sógora mondta el, milyen embernek látta

rtl.hurtl.hu

2024. január 6. 14:41

„Őszinte leszek, én egy embert láttam, akit igazán szeretett, az Timi” – mondta Visváder Tamás.

„Andy az a személy volt szerintem, nem csak nekem, akit pillanatok alatt és nagyon könnyen lehetett szeretni. Viszont szeretet adni szerintem nem tudott szinte senkinek” – mondta Visváder Tamás üzletember, aki Andy Vajna producer, egykori filmügyi biztos sógora volt. Visváder Hevesi Tamás podcastjában tért ki erre, a beszélgetést a Bors szemlézte. Visváder hozzátette:

Őszinte leszek, én egy embert láttam, akit igazán szeretett, az Timi.

(Visváder Vajna Tímea húgának, Palácsik Lillának a férje.) Azt mondta, fontos ember volt az életében az idősebb és befolyásos sógor, igazi inspiráció, akitől sokat tanult. Felidézte, hogy Vajna mindig azt mondta,

ez f*szság!

– amikor Visváder valamilyen lisztes vagy cukros ételt az inzulinrezisztenciája miatt nem evett meg. „De ha ő előbb odaért az étterembe, már megrendelte nekem az ennivalót. Nekem ez olyan jó érzés volt, mert én nem voltam neki senkije, rokona se. (…) És ezek olyan jó dolgok voltak, hogy ő ezeket megjegyezte” – fogalmazott. Ha viszont olyan dologgal fordult valaki Andy Vajna felé, amihez kölcsönös szeretet kellett volna, egészen más volt a helyzet Visváder Tamás szerint. 

Az üzletember elmesélte, hogy Vajna akkor is lef*szozta, amikor elkezdte a mesterképzést az egyetemen, mert „az élethez nem kell a diploma, hülyeség, csak azért mész oda, mert nem akarsz dolgozni” – idézte híres sógorát. Visváder úgy fogalmazott: 

Kimondom, bármennyire is nem szép dolog: én nem vágyom olyan nagy vagyonra, amilyen neki volt. Mert én azt láttam rajta, hogy a pénz nem boldogít.

Elmesélte még, hogy nem tudtak Vajna betegségéről, soha nem panaszkodott, utolsó karácsonyán is azt mondta, hogy 120 évig fog élni. Hiányzik nekik, de az utolsó években már lazább volt a kapcsolatuk Andy Vajnával – tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:


Nyitókép: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos 2017. február 7-én. Fotó: Balogh Zoltán/MTI

 

#Bulvár#andy vajna#visváder tamás#film#inzulinrezisztencia#szeretet#producer#vajna tímea#palácsik lilla

Címlapról ajánljuk