Bulvár

Istenes Bence: Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni

rtl.hurtl.hu

2024. január 2. 7:10

A műsorvezető szilveszter napján tekintett vissza és nézett előre.

Istenes Bence egy Instagram-videóban tette közzé szilveszteri gondolatait, amelyek elsősorban az év végi összegzés és az előretekintés körül forogtak.


Elmondása szerint, ilyenkor szokott elmerengeni azon, hogy jobb ember lett-e, mint tavaly volt; hogy jó apa volt-e; hogy megérte-e bizonyos dolgokat elvállalnia. 

„Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni” – idézi Istenest a 24.hu.

A műsorvezető a Sztárboxról is beszélt:

Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni. Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#istenes bence#újévi fogadalom#Sztárbox#instagram#műsorvezető

Címlapról ajánljuk