Bulvár

Vizsgálni kezdte a YouTube az Osváth Zsolt melegesküvőjét bemutató videót

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 17:01

Valószínűleg felhasználói bejelentések miatt. Nem ez az első eset, hogy az influenszer ilyen értesítést kap a platformtól.

Osváth Zsolt csütörtök délután tette ki a csatornájára a szeptemberi esküvőjéről készült videójá, a Youtube pedig vizsgálatba kezdett, valószínűleg azért, mert több felhasználó is jelentette a tartalmat. Az influenszer, étteremtulajdonos a Telexnek azt mondta: nem ez volt az első olyan eset, hogy a YouTube-tól ilyen értesítés érkezett hozzá. Az elmúlt másfél hónapban három kivizsgált videója is volt, de ez már viszonylag átlagosnak számít. Általában a vizsgálatok során végül mindent rendben találnak, és újra teljes értékű tartalomként futhat tovább, vagyis újra bekerülhet az ajánlott tartalmak közé, míg egy vizsgálatban lévő tartalmat nem tesznek ide, vagyis csak azok láthatják a videót, akik az adott csatornán böngésznek, vagy azok, akik külön feliratkoztak, és értesítést kapnak az újabb videóiról.

A videóhoz rengeteget forgattak, az esti bulin a vendégek közt olyan hírességek, youtube-erek is szerepeltek, mint például Azahriah, Gulyás Márton, Pottyondy Edina, a Jólvanezígy műsorvezetői vagy DESH.

Itt végigkövetheti a megható pillanatokat:


Nyitókép: Zsshowtime / YouTube

#Bulvár#osváth zsolt#esküvő#youtube#vizsgálat

Címlapról ajánljuk