Bulvár

„Most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye” – Tóth Vera hárította a villámokat Tóth Gabi és Krausz Gábor között

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 6:50

Az énekesnő állítása szerint mindkettejüknek szurkol az életben.

Tóth Vera a Story magazinnak arról beszélt, hogy milyen a kapcsolata a húgával, Tóth Gabival és annak volt férjével, Krausz Gáborral. Tóth Vera elmondta, hogy mindkettejüknek szurkol az életben, és nincs benne részrehajlás.

Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki

idézi az interjút a 24.hu.

Elmondása szerint mindig arra próbálta ösztönözni őket, hogy normálisan kommunikáljanak egymással, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket.

Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy »most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye«. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban.

– mondta Tóth Vera, aki azt is hozzátette, hogy Hanna Rózát (Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányát) szereti a férje után a legjobban, és ezért az a célja, hogy a szülei is jóban legyenek egymással.

Tóth Vera Tóth Gabi-témában nyilatkozott nemrég a Reggeliben is:


Nyitókép: Nő Comment

#Bulvár#tóth gabi#tóth vera#krausz gábor#béke#szeretet#család

Címlapról ajánljuk