Bulvár

Berki Krisztián szellemét fedezte fel ezen a képkockán a parapszichológus és a Bors

rtl.hurtl.hu

2023. november 30. 6:39

A jósnő szerint Berki szelleme a múltkori teliholdnál megerősítette neki, hogy valóban ott járt a Hajdú Péter-féle beszélgetésen, és még át is ölelte Pamelát.

Többször is foglalkoztunk azzal a kimerítő interjúval, amit Hódi Pamela adott Hajdú Péter Beköltözve című műsorában. A tavaly elhunyt Berki Krisztián nagyobbik lányának édesanyja érdekes dolgokat árult el. Felfedte például Krisztián sírkövének titkát, és könnyek között beszélt arról, hogy kislányuk, Nati talált rá a férfi holttestére. De arról is mesélt, hogy Berki egyszer milliós Rolexet adott neki ajándékba, majd egyszerűen visszalopta az órát. 

És az interjú körüli izgalmak ezzel még nem értek véget!

Ugyanis a kormánypárti médiabirodalom, a KESMA két bulvár zászlóshajója, a Bors és a Ripost parajelenségre figyelt fel a videón 56:10-nél. A jelzett snittben valóban jobbról balra egy fehér árny suhan át a képen, mintha egy szösz került volna túl közel a kamera lencséjéhez, vagy egy mozgó stábtag tükröződött volna a felvételen.

Előbbi lap „Át is ölelte Pamelát” – Valóban Berki Krisztián szelleme jelent meg a stúdióban című cikkében megszólaltatta a téma szakértőjét, Lénárt Évi parapszichológust és jósnőt. A beszélgetés alapján Berki szelleme gyakori vendég, a jósnőnél például megjelent nemrég, a november 27-i teliholdkor is, és a következőket mondta a Bors szakértőjének:

Azt mondta, hogy igen, ő sétálgatott a stúdióban, amikor Hajdú Péter és Hódi Pamela beszélgettek, át is ölelte Pamelát, de Krisztián szerint ebből Pamela csak egy hidegrázást érezhetett, mivel nem fogékony a szellemvilágra.

A jósnő szavai szerint Berki nagyon sajnálja, hogy Nati ott volt, amikor meghalt, Pamelát pedig nem akarja többet sírni látni, mert az fájó érzés neki.

Az alábbi videón 56:10-nél ön is megtekintheti a para-ölelést. Vagy a tükröződő stábtagot.


Nyitókép: Frizbi TV / YouTube

 

#Bulvár#berki krisztián#hódi pamela#parapszichológus#hajdú péter#szellem#kísértet#parajelenség#röhej

Címlapról ajánljuk