Bulvár

Istenes Bence bocsánatot kért Rácz Jenőtől

rtl.hurtl.hu

2023. november 22. 16:52

A bokszmeccsre készülő sztárséf azt mondta, hogy műsorvezető ellenfele leírta magát a szemében.

Istenes Bencével küzd meg Rácz Jenő a vasárnapi Sztárbox-gálán. Mint korábban írtuk, Istenes az Instagramon mutatta meg, hogy milyen üzenetekkel hergelik követői Rácz Jenő ellen. Ezek közül az enyhébbek: „Jenő kicsit túlságosan fenn hordja az orrát, kicsit lejjebb kéne verni neki”, „Szedd szét a szakácsot vasárnap”, „Dübögtesd meg a kisebbségi komplexusát ennek a bohócnak!”

Istenes Bence azonban olyan kommenteket is kitett, amelyek már Rácz Jenő szerint is túl vannak az elfogadhatóság határán, és egy videóban reagált erre.

Tegnap értesültem arról, hogy Bence kitett egy olyan posztot, amiben gyűlöletkeltés, rasszizmus és hasonlók találhatók

– mondta a sztárséf, hozzátéve, hogy ezekkel sem a bokszban, sem a tévében nem vállalhatnak közösséget. Ráadásul, mint mondta, nagy követőtáborral rendelkező médiaszemélyiségekként kutya kötelességük, hogy jó példát mutassanak az embereknek.

Azt gondolom, ennél jobban nem írhatja le a szememben magát senki sem. Ez igazán elmondja, hogy ő milyen ember, és hiába mondja, hogy nem ő írta ezeket a dolgokat, kiválogatta, kollázsba tette azokat a kommenteket, amik szerinte viccesek voltak. 

– hangsúlyozta. Rácz Jenő, mint mondta, nagyon nagyot csalódott Istenes Bencében emiatt, pedig még kedvelte is őt, néhány napja arról beszélt, hogy nem veszi magára a csipkelődést, de úgy látja, vannak bizonyos határok, amiket nem lehet átlépni.


Istenes Bence egy Instagram-sztoriban reagált, amiben elismerte, hogy hibát követett el, és elnézést kért. Azt mondta, az elkészült kollázst anélkül tette ki, hogy végigolvasta volna, és utólag szóltak neki, hogy van benne egy rasszista komment. Erre ő letörölte a bejegyzést, és készített egy „szofisztikált” változatot.

A műsorvezető azt is hangsúlyozta, hogy soha senki nem hallhatott tőle semmilyen rasszista dolgot, és ezután sem fognak, mert ez távol áll tőle.

Értem, hogy a Jenő ezt nagyon fel akarja fújni, igaza van, nincs helye ennek sem a médiában, sem a sportban, de azért nem kell túlfújni ezt szerintem

– jelentette ki.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#Sztárbox#rácz jenő#kommentek#istenes bence

Címlapról ajánljuk