Bulvár

Puzsér Róbert beleszállt Tóth Gabiba: Az nem véletlen inkább Orbán Viktor tenyere, nem istené?

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 12:12

A megmondóember szerint nem Tóth Gabi magánéletét kérik rajta számon, hanem azt az identitáshazugságot, amibe a magánélete nem kéne hogy beleférjen.

Puzsér Róbert a Spirit.fm-en elemezte kicsit Tóth Gabi dalát, az Átkozott nyárt. A megmondóember szerint ha egy NER-kliens követ el házasságtörést, akkor az nem félrelépés hanem szerelem, türelem, érzelem.

„Elméletileg a házasság a szentség, nem a szerelem és még kevésbé a házasságtörés, de úgy látszik, vannak magyarabbak, akiktől ez belefér, mert ők diktálják a magyarságot a többi magyarnak, ilyen például Tóth Gabi is” – mondta Puzsér Róbert.

Mondd meg isten, mi lesz énvelem, milyen terhet szántál még énnekem? Fáradt vagyok, lehunyom a szemem, tenyeredbe hajtom a fejem

– idézi Tóth Gabit Puzsér, majd e kapcsán megkérdezi, hogy „az véletlenül nem orbán viktor tenyere?” Puzsér a dalszöveget elemezve azt mondja, hogy „micsoda szörnyű terhek lehetnek ezek, egy férj, egy gyerek, egy szerető, egy rendszer és megannyi előre lekötött fellépés”.

Ugyan kinek jutna eszébe akárki mást, aki nem az Orbán-rendszer identitáshazugságának kirakatbabája, számonkérni a magánéletéért? It sem a Tóth Gabi magánéletét kérjük számon, hanem azt az identitáshazugságot, amibe ez (a magánélete – a szerk.) nem kéne hogy beleférjen

– mondta Puzsér Róbert, aki hozzátette, hogy „demonstrálja Tóth Gabi a keresztény anyaságot, az erkölcsi státuszát a magyarságnak, de akkor éljen annak megfelelően. Vagy ne demonstrálja és akkor senki nem fogja rajta számon kérni azt, hogy mit művel a magánéletében”. A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.

Tóth Gabit tíz éve hazugságvizsgálatnak vetették alá, meghökkentő dolog derült ki:


 Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

 

 

#Bulvár#puzsér róbert#tóth gabi#dal#átkozott nyár#isten#orbán viktor

Címlapról ajánljuk