Bulvár

Elszontyolodott Tóth Gabi: „Ennyi nehéz hónap után, amit átéltem...”

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 14:06

Tóth Gabi kiöntötte a lelkét. 

24 óráig elérhető Instagram-sztoriban öntötte ki lelkét Tóth Gabi. Az énekesnő szinte a könnyekig meghatódva, egy autó volánja mögött, kucsmában köszönte meg rajongóinak, hogy ennyire szeretik új dalát. Arról beszélt: naponta 200-250 levelet kap.

„Nagyon elérzékenyülök, amikor olvasom őket. Ismeretlenül olyan történeteket osztotok meg velem, amik nagyon megindítóak” – mondta az énekes, hozzátéve, hogy a belé fektetett bizalmat azzal hálálja meg, hogy ezeket a történeteket bizalmasan kezeli.

„Nagyon boldog vagyok, hogy így hat rátok a dalunk” – tette hozzá. Szerinte az új dalnak betalált az üzenete. „Köszönöm, hogy ennyi nehéz hónap után, amit átéltem, ennyi szeretettel árasztotok el” – fogalmazott Tóth Gabi.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy az Átkozott nyár című dal miatt plágiumvádak is érték az énekesnőt: az új szám nyitó része, egy keserédes hegedűszóló egy az egyben hasonlít egy régi orosz népdal hegedűszólójára. Az énekesnő és alkotótársai „tudatában voltunk ennek, módosítani sem akartuk, örültünk, ha hasonlít rá, mert nagyon fontos számunkra, hogy a régi dallamok megjelenjenek a modern világunkban”.

Nemrég az rtl.hu felidézte a 2013-ban futó Vundersön és Zuperszexit, amelyben Tóth Gabit hazugságvizsgálatnak vetették alá, és meghökkentő dolog derült ki:


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#tóth gabi#dal#levél#instagram#rajongó#köszönet

Címlapról ajánljuk