Bulvár

„Van olyan ember, akivel szívesen belevágnék” – Molnár Anikó páros tartalmat állítana elő az OnlyFans-oldalán

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 10:22

Azt is elmondta, hogy mi a különbség a pornó és az ő munkája között. Belátható időn belül nem fog felhagyni az erotikus tartalmak előállításával – mondta.

Molnár Anikó a Story Magazinnak adott interjút, amelyet a Blikk szemlézett. Anikó azt mondta, hogy oda kell tennie magát, mindig azért kell dolgoznia, hogy a követői ne unjanak rá. 

Arról is beszélt, hogy továbbra is jól akar keresni. Szerinte ha az ember sokat belead ebbe a munkába, akkor akár 20 millió is be lehet zsebelni. A beszélgetésben elhangzott: sokan azt állítják, hogy ő pornózott, pedig ilyet ő soha nem csinált.

A pornó és aközött, amit én csinálok, óriási különbség van. Nekem sosem lesz főnököm, aki megmondja, hogy másnap mettől meddig hol és hány olyan férfival forgatok, akiknek lehet, hogy a keresztnevét sem tudom. Na, az kőkemény munka lehet! Én azt fogom megosztani, amikor jól érzem magam a párommal. Lényegében »home video«, amit az nézhet meg, aki fizet érte

– mondta, hozzátéve: szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.

Arról is mesélt, hogy rosszul van tőle, mennyi híresség állítja be magát feddhetetlennek, akár tökéletes családanyának, miközben titokban egészen mással foglalkozik. Úgy véli, nincs ezzel sem semmi baj, csak ne mindig rajta próbáljanak meg fogást találni. Elmondta, hogy páros videóba csak olyasvalakivel menne bele, akihez kötődik.

Még nem szeretnék sok mindent mesélni róla, de igen, azt hiszem, van olyan ember, akivel szívesen belevágnék ebbe az egészbe. Az lenne az ideális, ha olyan párom lenne, akivel ezt együtt tudnánk csinálni hosszú távon. Soha nem voltam anyatípus, nem kell elszámolnom majd a gyerekemnek semmivel. Nyilván ha máshogy alakítottam volna az életem, és feleség és családanya lennék, vagy még az akarnék lenni, nem vágtam volna bele. De így belátható időn belül nem tervezem, hogy abbahagyom

– mondta a Story Magazinnak.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#páros#tartalom

Címlapról ajánljuk