Bulvár

Csak az anyjának, Papadimitriu Athinának árulta el Trokán Nóra húga, hogy indul a Voice-ban

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 24. 8:20

Magyar Elektrát a családja támogatja, de színművész nővérei, Nóra és Anna árnyékából nehéz kilépni.

A húga sorsáról kellett döntenie Trokán Nórának a Voice szombati válogatóján, de ő nem fordult meg, mert már az első percben tudta, hogy húga énekel és nem szeretett volna részlehajló lenni. Végül azonban a többi coach sem juttatta tovább Magyar Elektrát, aki ezt zokogva vette tudomásul.

A Blikknek azt mondta, bár a családja támogatja, színművész nővérei, Nóra és Anna árnyékából nehéz kilépni.


„Ez egy nehéz téma, ami nem szakmai alapon indul, hanem még a gyerekkoromból. Sok olyan ember hibája, akik meggondolatlanul beszéltek vagy szándékosan bántottak. Az, hogy én is a művészi pályát választottam, csak nehezített a dolgokon. Konkrétan ezért nem kaptam visszautasítást, de a hosszú évek alatt kapott sok verbális dolog miatt kialakítottam magamban egy gátat, önmagamat blokkoltam” – mondta a Blikknek a huszonöt éves lány, aki 

csak az édesanyjának, Papadimitriu Athinának árulta el, hogy jelentkezik a tehetségkutatóba.

Trokán Nóra az rtl.hu-nak azt mondta, a színpadnak háttal ülve is már az első másodpercekben felismerte testvére hangját.

„Az volt bennem, hogy álmodom vagy tényleg megtörténik? Éreztem, hogy borzasztóan izgul, és én annyira elfogult vagyok, hogy nem tudtam volna őt megítélni. Rengeteg dolog átfutott az agyamon és a lelkemen, drukkoltam neki, aztán amikor senki nem fordult meg, és láttam, milyen állapotban van, még nehezebb volt” – mondta Trokán Nóra, aki szerint a húgában több van, mint amit eddig mutatott. „Van egy állandó szorongása, hogy mindig hozzánk hasonlítják. Ezt kell legyőznie, ezt a csomagot kell letennie, ami meg is történik majd” – tette hozzá:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#trokán nóra#magyar elektra#voice#coach

Címlapról ajánljuk