Bulvár

Szakított magyar barátnőjével a férfi, aki 22 millió forintos robotpéniszt kapott

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 10. 15:22

Az ötvenéves férfi pénisz nélkül született. Miután kapott egyet, szakított magyar barátnőjével. 

Szakított barátnőjével az ötvenéves Andrew Wardle, aki pénisz nélkül született, és még 2018-ban kapott egy ötvenezer fontos, azaz nagyjából 22 millió forintos bionikus hímtagot. A most 33 éves, magyar barátnője így akkor tudta elvenni a férfi szüzességét, amikor az 45 éves volt.

A Daily Mail szerint a brit pár a robotpénisz megérkezése után arról is komolyan beszélgetni kezdett, hogy örökbe fogadjanak egy gyereket, és családot alapítsanak. Azonban a nő, a 33 éves Fábián Fédra hazaköltözött Magyarországra, a párkapcsolatnak pedig már vége.

A pár tíz éve volt együtt, a lap forrásai szerint a távolságnak is nagy szerepe volt abban, hogy véget ért a szerelem. Fábián azért jött vissza Magyarországra, hogy beteg rokonát ápolja, közben pedig érzelmileg eltávolodott a férfitól.

Wardle olyan betegséggel született, aminek egy a húszmillióhoz az esélye, hogy megtörténjen: pénisz nélkül, egy herével jött világra. Életében számtalan operációt végeztek rajta, végül 2018-ban történt meg az a forradalmi műtét, amelynek során saját bőréből és mechanikus elemekből működő hímtagot hegesztettek össze neki az orvosok.

Korábban egy másik, hasonló esetről is írtunk: a Mo Abad nevű férfi azután kapott robotpéniszt, hogy gyerekkorában egy balesetben vesztette el sajátját. Első erekciójáról ő így emlékezett meg: „Sikerült felállítani, de nem voltam képes lelohasztani”.

Nyitókép: YouTube

#Bulvár#robot#pénisz#szakítás#magyar#műtét

Címlapról ajánljuk