Bulvár

Gáspár Győző lánya hamarosan menyasszony lehet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 22. 9:44

A 21 éves lány és párja között nemrég egy pár hetes mosolyszünet volt, de mostanra újra minden a régi. Sőt, Krisztián már a lánykérésen is gondolkozik.

Míg Gáspár Győző a Bazilikában imádkozva, nemzeti lobogóval ünnepelte augusztus 20-át, Virág lánya és szerelme a kapcsolatuk megújításán munkálkodott. Virág és párja ugyanis újra egymásra találtak és kapcsolatuk erősebb, mint valaha – derült ki a Borsnak adott nyilatkozatukból.

A fiatalok nemrég pár hetes mosolyszünetet tartottak, ami sok mindenre döbbentette rá őket.

Lehet, hogy sokan nem értenek majd egyet azzal, amit most mondok, de szerintem minden hosszú kapcsolatban kell történjen legalább egy kenyértörés, hogy aztán az ember értékelni tudja a szerelmét

– mesélte Virág. Párja, Krisztián elmondta, hogy már korábban is készült a lánykérésre, de a kapcsolati nehézségeik útjába álltak.

Elég sokszor megkaptam már a kérdést, hogy mikor tervezem eljegyezni Virágot, és hát jogos is a felvetés, hiszen már három és fél éve vagyunk együtt. Tulajdonképpen készültem is rá, csak aztán jött ez a kis galiba. Én is úgy érzem, hogy kellett nekünk ez a kis szünet ahhoz, hogy mindketten tisztán lássuk, merre is tart a kapcsolatunk. Nem bírjuk egymás nélkül, és most minden jól is alakul az életünkben. Virág hatalmasat változott az utóbbi időszakban

– mondta, majd hozzátette, hogy szerinte egy kis „zűrzavar” állt fent Virágnál. Úgy gondolja, hogy szerelme nem igazán találta önmagát, de már tudja, mit szeretne az élettől, és erre egyébként nagyon hamar ébredt rá, amiért különösen büszke is rá.

Most az együttélést is újra megpróbálják, valamint úgy néz ki, nincs már sok hátra addig, amíg felteszi a nagy kérdést a szerelmének.

Az a pár hét szünetet Krisztián is arra szánta, hogy befelé forduljon, átértékelje a dolgokat és elindított egy vállalkozást és meghatározott nagyobb terveket is, aminek szerinte mindkét család nagyon fog örülni.

Nyitókép: RTL / Fókusz

#Bulvár#gáspár virág#kapcsolat#győzike

Címlapról ajánljuk