Bulvár

Salma Hayek bikinis fotójától megvadultak a rajongók

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 16:47

A legdögösebb 50-es címét is elnyerhetné Salma Hayek, aki úgy van bombaformában, hogy közben cseppet sem tűnik plasztikázottnak és nem akar görcsösen fiatalabbnak tűnni.

A hamarosan 56 éves Salma Hayek színésznő lenyűgözte a rajongóit, miután sejtelmes fotót posztolt egy átlátszó ruhában, amely kiemelte alakját és végtelen hosszú lábait. A hollywoodi ikon hihetetlenül jól nézett ki a ruhában, amelyet visszafogott rózsaszín és zöld árnyalatokkal színeztek.


A lenyűgöző ruha alá Salma egy élénk rózsaszín bikinit húzott, ami tökéletesen illett a ruhához. A sztár minden centiméterét megmutatta hihetetlen alakjának, miközben egy koktélt kortyolgatott, és élvezte a napsütést szülőhazájában, Mexikóban.

A megjelenést természetes sminkkel egészítette ki, amely kiemelte arcvonásait, haját pedig laza fürtökben hordta, amelyek keretbe foglalták az arcát. Salma hűséges rajongói azonnal elárasztották a kommentszekciót, hogy dicséretekkel halmozzák el a színésznőt:

Forróbb, mint a nap, amely előtt áll.
 

Mindez azután történt, hogy Salma megosztott egy képet, amin egy apró fekete melltartóban lovagolt a naplementében.


Salma a melltartót egy bő, fehér cargo nadrággal és egy pár hozzá illő, fűzős tornacipővel párosította, egyik kezével a lova kantárját fogta, míg a másikkal lazán lógott a nyereg mellett. A színésznő a fotón hasizmát is megvillantotta.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#salma hayek#bikini#fotó#bombatest

Címlapról ajánljuk