Bulvár

A Konyhafőnökben szereplő Vivien Rácz Jenővel és Fördős Zével is randizott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 8:02

Mindkét zsűritaggal a Facebookon ismerkedett meg.

A Konyhafőnök első adásában kiderült, hogy az egyik versenyző, Pintér Vivien két zsűritaggal, Rácz Jenővel és Fördős Zével is randizott korábban, írja a Blikk.

Vivien elmesélte, mindkét férfivel az interneten keresztül ismerkedett meg évekkel ezelőtt és a személyes találkozásig is eljutottak. Elmondása szerint Fördős a lakásán is főzött neki.

„Annak idején én jelöltem be a Facebookon Zét, ám végül ő írt rám. Hosszú ideig beszélgettünk, mielőtt az első találkozásra sor került volna, ugyanis nagyon elfoglalt volt, és gyakran az utolsó pillanatban mondta vissza a találkozókat. Végül egy gasztronómiai rendezvényen futottunk össze, s végre személyesen is sikerült megismerkednünk. Ezt követően volt még egy rövid randink, ám a harmadik találkozónkon sikerült igazán közel kerülni egymáshoz” – állítja Vivien, aki szerint a nála töltött randi után Zé lelkesnek tűnt. 

Ám ez összesen két hétig tartott, amikor arra került a sor, hogy egyeztessük a következő randinkat, egy szó nélkül eltűnt és soha többé nem írt vissza. Igazán rossz érzés volt, főleg mert korábban elmondtam neki, mennyire érzékeny lány vagyok és milyen fontos számomra az őszinteség. Sajnos, épp ezt nem tudta megadni nekem 

– magyarázta Vivien.

Fördős Zé is megszólalt az ügyben: „Évekkel ezelőtt valóban találkoztunk, és nagyon sajnálom, hogy nem zártuk le rendesen a történetet, de a stúdióban megpróbálom majd valahogy jóvá tenni a történteket.”

Vivien a műsor másik zsűritagjával, Rácz Jenőve is randizott korábban.

„Szintén a Facebookon ismerkedtünk meg, majd hamar eljutottunk az első találkozóig, de nem volt meg kettőnk között a szikra, még egy csók sem csattant el köztünk. Végül a második találkozón abban maradtunk, nem folytatjuk az ismerkedést. Számomra ez pozitív volt, Jenő végtelenül kulturáltan és korrekten viselkedett, jó érzésekkel gondolok rá” – mesélte Vivien.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#konyhafőnök#fördős zé#vivien#rácz jenő#pintér vivien

Címlapról ajánljuk