Bulvár

Hangokat hallott a padló alól, kiderült, hogy egy férfi hónapokig élt a háza alatt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 15:57

Arra lett figyelmes, hogy egy, a háza alól kinyúló kéz tapogatózik a fűben.

Egy kaliforniai nő különös esetről számolt be: Ashly Guardino különös hangokat hallott a házában. Először arra gondolt, hogy van valaki a tetőn, esetleg madarak vagy patkányok lehetnek az ereszcsatornában, így kiment, hogy megkeresse a hangok forrását. A TikTokra posztolt videójában a rendőrségre várva elmesélte, mit látott azon a reggelen:

 

Álltam a bejárati ajtónál, kikukucskáltam, és láttam, hogy mozog a fű

– kezdte Ashly, és megmutatta a háza oldalán található kis ablakokat:

Egy kib*szott kéz nyúlt ki onnan, és elkezdett tapogatózni. Egy férfi lakott ott már hónapok óta! A ház alatt! Tudod milyen ijesztő látni, ahogy egy kib*szott kéz kinyúl a házad alól és tapogatózni kezd?

– mesélte. Kihívták a rendőrséget, akik hamarosan meg is érkeztek a helyszínre, és benéztek a ház oldalának alján található ablakokon. Nem sokkal később a felvételen az is látszik, ahogy a lyukból egy férfi mászik elő, akit a rendőrség megbilincselt és elvezetett. 

Ashly videóját több, mint 6 millióan nézték már meg. A kommentelőket sokkolta, amit a felvételen láttak, és többen megjegyezték, hogy ezek után soha többé nem tudnának nyugodtan aludni abban a házban, de volt olyan is, aki hasonló esetről számolt be:

Ez történt a legjobb barátommal is. Nem is tudta, amíg nem hallott köhögést a parketta alól

– írta egy kommentelő.

Nyitókép: cerro_photography / Getty Images

#Bulvár#idegen#ház#lakó#hang#betörő#Videó

Címlapról ajánljuk