Bulvár

„Ennyi szexualitás belefér” – Varga Viktor nem akar pénzt keresni a testével

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 10:05

Varga Viktornak elege van a sznobizmusból. Az énekes szinte meztelen fotókkal tölti meg a közösségi oldalait, ezeknek a pőre képeknek pedig elmondása szerint komoly üzenete van.

Varga Viktor soha nem volt szürke egér, extrém külsejével, munkáival és életmódjával mindig is kitűnt a tömegből. Aki pedig követi a közösségi médiában, láthatja, hogy egyre több, szinte teljesen meztelen képet posztol magáról. A Ripostnak adott interjúját a témáról a 24.hu szemlézte.

Nem akarok pénzt keresni a testemmel! Arra ott van az énekhangom, a zeném. A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen. Elegem van a mai sznob, szürke világból! 

Én egy színes világban élek, amibe minden belefér, mindennek megvan a helye. Én megélem, amit adott pillanatban meg kell. (…) A képeimmel, megnyilvánulásaimmal az emberi tolerancia határán mozgok. A peremen sétálok. Ma a világ ott tart, hogy ennyi szexualitás belefér” – fogalmazott az énekes a Ripostnak.

Varga Viktor szerint már az is nagy eredmény lenne, ha az embereknek csak néhány százalékát tudná rávenni arra, hogy olyanná váljanak, mint ő. 

Az ősemberségem, multidimenzionalitásom példát mutathat, arra sarkallhat, hogy mindenki merje megélni a pillanatokat, merjen szabad lenni 

– tette hozzá az énekes, aki arról is beszélt, hogy a szerelme, Zsembera Liliána is más személyiség, mint ő, de a lánynak szüksége volt arra, hogy találkozzanak.

„Lili sosem lesz annyira olyan, mint én, hiszen ő olyan, amilyennek neki lennie kell. De pont erre volt szüksége, hogy mi találkozzunk. Blokkolt volt a személyisége, amiből ki akart törni. Ebben tudtam neki segíteni. Most is vannak határai, de már tudja, hogy ezek hol vannak. Nekem nincsenek határaim” – árulta el Varga Viktor.

Varga Viktor júniusban egy saját építésű „Detonátorral” érkezett a Harley Davidson fesztiválra. Hogy hogyan fest a járgány, a Fókusz riportjából kiderül!

 

Fotó: RTL/Fókusz

#Bulvár#varga viktor#meztelenség#prűdség#provokáció#szexualitás

Címlapról ajánljuk