Bulvár

Súlyos autóbalesetet szenvedett VV Soma, fejsérüléssel vitték kórházba

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 12:59

Teljesen tehetetlen volt az egykori valóságshowsztár, VV Soma, amikor nagy sebességgel belehajtottak az autójába egy piros lámpánál. A baleset után őt és utastársát is kórházba vitték. 

Budapest belvárosában, az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél VV Soma épp a piros lámpánál állt vasárnap hajnalban, amikor hátulról belehajtott egy másik autó. Erről a saját Instagram oldalán, 24 óráig látható storykban számolt be az egykori valóságshowsztár. Soma beverte a fejét, de akkor még nem gondolta, hogy mekkora erővel csapódott bele a másik sofőr. Kiszállt és akkor látta, hogy a másik kocsiban kinyíltak a légzsákok, mindenki megsérült a helyszínen és kórházba szállították őket.

Azt éreztem, mintha hátulról fejbe vágtak volna, engem fejsérüléssel vittek be a kórházba, valószínűleg agyrázkódásom lehetett, mert szédültem, mikor kiszálltam. Éjjel fél 3 körül értünk be a kórházba, de reggel haza is engedtek, arra kell figyelnem, ha szédülés, hányinger, hányás jelentkezik, rögtön hívnom kell a mentőt 

– mondta VV Soma az rtl.hu-nak. Soma utastársa is fejsérülést szenvedett. Azt nem tudja pontosan, mit állapítottak meg a másik autóban ülőknél, de ők is a kórházban vártak kivizsgálásra. 

Szomorú vagyok, mert kiesek a munkából, mert új volt az autóm és összetört és szomorú vagyok, hogy ez megtörtént. Ha valaki ment volna a zebrán, rátolták volna a kocsimat a gyalogosra. De örülök, hogy nem történt nagyobb baj. Szorongok a történtek után, amikor beültem a taxiba, akkor is néztem hátrafelé, mert féltem, hogy ugyanaz megtörténik 

– tette hozzá Soma.

Az egykori ValóVilág játékosnak most rengeteg elintéznivalója van a baleset miatt és igyekszik feldolgozni a traumát, mert még soha nem volt balesete és ebben a helyzetben sem tudott tenni semmit az ellen, hogy az ütközés bekövetkezzen.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv soma#baleset#karambol#törés#fejsérülés#agyrázkódás

Címlapról ajánljuk