Bulvár

„Ha valamit az egyikünkkel kipróbál az ágyban, utána a másikunk jön” – egy ikerpár mindkét tagját eljegyezte egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 10:36

Az ikrek mindent együtt csinálnak, egy ágyban alszanak, együtt járnak mosdóba, és a vőlegényük is közös. 

Anna és Lucy DeCinque egypetéjű ikrek. Úgy érzik, hogy ők valójában többek ennél, egy és ugyanazon személy részei. Mindent együtt csinálnak, együtt járnak vécére, egy ágyban alszanak, és ami ennél sokkal furább: közös vőlegényük is van.

A 35 éves Anna és Lucy 11 évvel ezelőtt kezdtek randevúzni Ben Byrne-nel, miután megismerkedtek vele a Facebookon. Ben, akinek egyébként szintén van egy ikertestvére, külön írt rá az ikrekre, és fél éven keresztül mindkettejükkel beszélgetett.

Amikor Ben felkeltette az érdeklődésüket, az ikrek úgy döntöttek, hogy mindketten randiznak vele, így kezdődött el a hármas kapcsolatuk.

Ha megosztozunk egy férfin, akkor az azt jelenti, hogy mindig együtt lehetünk. Az, hogy külön kapcsolataink vannak, egyszerűen nem működött, mert a férfiak mindig el akartak választani bennünket

– mondták a lányok.

Elmondásuk szerint nincs féltékenység a kapcsolatukban, „ha például Ben megcsókolja Annát, rögtön engem is megcsókol” – tette hozzá Lucy. Ben a nővérekkel – és az anyjukkal – Perth-ben él együtt.  A LADBible cikke megjegyzi: Ben intim kapcsolatot ápol mindkét nővel, tehát minden tekintetben hármas kapcsolatban élnek.

Erról azt mondták, hogy ha Ben kipróbál valamit az egyikükkel a hálószobában, akkor a másikkal is ki kell próbálnia, ez így működik.

A férfi 2021-ban a eljegyezte a DeCinque ikreket, de hivatalosan nem házasodhattak össze, mivel Ausztráliában a többnejűség törvénybe ütközik. Azzal viszont próbálkoznak, hogy egyszerre essen teherbe a két a nő. „Mindent együtt akarunk átélni. Nem tudunk egymás nélkül élni” – mondták az ITV This Morning című műsorában.

A nem szokványos családmodell kapcsán azt mondták, hogy ha gyerekeik lesznek, akkor sem fognak semmin változtatni. A gyerekeiknek két anyjuk és egy apjuk lesz. A hármas életéről valóságshow-t adott a TLC csatorna, az alábbi videóban terhességi tesztet csinálnak a testvérek:

 

Hozzászólna?

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#ikerpár#ikrek#anna decinque#lucy decinque#eljegyzés#vőlegény

Címlapról ajánljuk