Bulvár

Harry Styles meglepő tetoválást villantott, lehet, hogy már meg is bánta

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 14:12

Az olasz „colazione”, azaz reggeli felirat is helyet kapott a lábán.

Harry Styles testét sok tetoválás borítja, és általában nem is takargatja őket, azonban van egy olyan felirat rajta, amit most először sikerült elcsípniük a szemfüles fotósoknak: az énekes jobb combján volt barátnője, Olivia Wilde keresztneve látszik – szúrta ki a Page Six.

 

A zenész és Olivia Wilde 2022 végén szakítottak közel 2 év együttlét után, mert Harry sokat turnézott külföldön, a színésznő viszont szeretett volna a gyerekeire és a munkájára koncentrálni. 

A tetoválás kapcsán volt, akiben felmerült a kétség, hogy egyáltalán a színésznőt jelöli-e a felirat, ugyanis még a One Direction tagjaként 2015-ben megjelent egy számuk, aminek Olivia volt a címe.

Nem hinném, hogy Harry az a szerelmének nevét magára varrató típus

– írta egy rajongója, és sokan azt is megkérdőjelezték, hogy tényleg az Olivia felirat látható-e a testén. Azonban mások szerint minden esély megvan rá, hogy Harry valóban a színésznő nevét varratta magára:

A viccet félretéve, ha a tetoválás valóban Olivia, akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy Harry Styles is ember. Csinált valami őrültséget egy lányért, akit egy ponton nagyon szeretett, egyfajta nagyon romantikus gesztust

– írta egy másik Twitter-felhasználó.

Nyitókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images

#Bulvár#harry styles#tetoválás#olivia wilde#ex

Címlapról ajánljuk