Bulvár

A TikTokon a fiatal lányok abban versenyeznek, hogy ki keres kevesebb munkával több pénzt

rtl.hurtl.hu

2023. július 30. 13:41

Érdemes megnézni, mekkora összegeket emlegetnek.

A TikTokon, ahol elképesztő mennyiségű fiatal van fent, elkezdett egy új trend terjedni, aminek a lényege, hogy az nyer, aki kevesebb munkával több pénzt tud keresni, írja a Daily Mail.

Az új dili a #lazygirl hashtag alatt fut, ami lényegében annyit tesz #lustalánymeló.

Sokan azzal kérkednek, hogy azzal keresnek pénzt, hogy lényegében semmit nem csinálnak. Az egyik lány például egész nap dokumentumokat küldözget, valamint le kell bonyolítania pár hívást, és ebből a munkából könnyedén meg tud élni.

Sokan techcégeknek dolgoznak teszterként, mások egy üres bárban dolgoznak, ahová senki nem tér be, és így egész nap tiktokozhatnak. Sokan a semmittevésért akár 40 ezer forintnak megfelelő dollárt is zsebre tudnak tenni.

A hashtag elég népszerű, a fenti videót például nem kevesebb, mint 1,5 millió felhasználó kedvelte, ami még a platformon is nagyon magas számnak számít. Közös tulajdonságuk ezeknek a videóknak, hogy a szereplők összességében kis összegekről számolnak be, ami a kommentelők szerint azért lehet, mert sok pénzt igazán úgy lehet keresni, ha érdekli is az embert az, amit csinál.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#tiktok#munka#verseny#pénz#kereset

Címlapról ajánljuk