Bulvár

Kiborultak a TikTok felhasználók a ruhán, amit egy nő vendégként akart felvenni egy esküvőre

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 16:31

Pedig először 10/10-esnek ítélte.

Georgia Louise meg volt róla győződve, hogy megtalálta a tökéletes outfitet, amit esküvőkre viselhet, egészen addig, amíg meg nem mutatta a követőinek TikTokon. A nő igyekezett olyan ruhát választani, ami megfelel az esküvő írott és íratlan szabályainak, nem mutat túl sokat, és színben és mintában is illik az alkalomhoz, így egy félvállas, virágmintás darabot választott – írja a Sun

Georgia kellemesen meglepődött a ruha minőségén, amikor kézhez kapta, mert online nem nézett ki túl jól. Élőben 10/10-es értékelést adott neki, és ajánlotta mindenkinek, aki az esküvői szezonban még nem tudja, mit vegyen fel:


Georgia öröme egészen addig tartott, amíg szkeptikusabb követői nem kezdték el megkérdőjelezni, hogy a ruha valóban megfelelő-e egy esküvőre:

Gyönyörű. De nem túl fehér ez egy esküvőre? 

– tette fel a kérdést egy kommentelő.

Szerintem túl hasonló a tavaszi/nyári koszorúslány ruhákhoz

– folytatta egy másik követője.

Georgia követői közül többen kiemelték, hogy egy esküvő olyan alkalom, amikor teljesen el kell kerülni a fehéret, ráadásul rengeteg másik szín közül választhatott volna. Ezzel szemben sokak megjegyezték, hogy senki sem fogja összekeverni a virágos ruhát viselő vendéget a menyasszonnyal, és egy esküvői fotós is biztosította róla, hogy nem lehet baj:

Esküvői fotósként látom, hogy rengeteg hölgy visel ilyen színű és stílusú ruhát. Egyáltalán nem hasonlít az esküvői ruhákra, nagyon is vendéges 🥰❤️ mindenképpen vedd fel!

– erősítette meg a fotós.

Nyitókép: FG Trade / Getty Images

#Bulvár#esküvő#ruha#vendég#fehér#etikett

Címlapról ajánljuk