Bulvár

Válságban lehet Young G Béciék házassága: Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni!

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 10:02

Rejtélyes posztok árulkodnak a problémákról.

Aggódnak a rajongók Rácz Béla, művésznevén Young G, és felesége, Mészáros Norina házasságáért. A Blikk szerint a rajongóknak erre jó okuk van, ugyanis a pár napok óta rejtélyes üzeneteket posztol a közösségi oldalaikra, amit a lap össze is gyűjtött. 

Először Béci posztolt 24 órán át elérhető Instagram-történetébe hétfő éjjel:

Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek

– írta Béci, majd egy következő sztoriban hozzátette, hogy „Meg sem érdemled, hogy bármit is kirakjak!”. Ezt követően Norina is megosztott egy sztorit, amin közös kislányukkal van, és egy üzenetet is fűzött hozzá: „Örökké csak te”. A sztorikat a Reddit felhasználói is kiszúrták:

 

A lap megkérdezte az érintetteket, és Béci azt is elárulta, hogy már megbánta, hogy nyilvánosan osztotta meg, hogy problémáik vannak:

Az az igazság, hogy nem akarok erről beszélni. Belátom, nem kellett volna kiraknom ezeket a szövegeket. Egyelőre tök jól vagyok, nem akarom bolygatni az ügyet, mert igazából ez a kettőnk dolga Norinával

– nyilatkozta. Norinát is sikerült elérniük, aki elárulta, hogy nem érti, a férje miért közösségi oldalán hozta fel a problémáikat:

Mindenhol vannak viták, nálunk is többször előfordul. Nem értem, minek rakta ki Béla, de ő tudja

– mondta el Norina a lapnak. Egy hozzájuk közel álló forrás is megszólalt az ügyben: 

Norina és Béci elég sokat veszekednek, olaszosan élnek. Nem tudom, most mi történhetett; valószínűleg valamin összevesztek, mostanában különösen sokszor előfordul ilyen. Ilyenkor kiadják magukból a feszültséget, aztán kibékülnek. Bízunk benne, hogy ezúttal is így lesz, és nem kerül sor végleges szakításra.

 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#rácz béla#young g#béci#Mészáros Norina#házasság#válság#posztok

Címlapról ajánljuk