Bulvár

Mindenkinek van egy jó sztorija a 46 éves Sebestyén Balázsról

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 17:54

A műsorvezető karrierje a kilencvenes évek végén indult. Több mint húsz évvel később már szinte nincs olyan ember az országban, aki ne tudná, hogy ki az a Sebestyén Balázs. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk pár emlékezetes pillanatot, aminek az RTL nézői is szemtanúi lehettek.

Ahol minden elkezdődött: a Balázs Show

Ki ne emlékezne azokra a hétköznap délutánokra, amikor a Balázs show-ban extrémebbnél extrémebb esetekkel találkozhattak a tévénézők, Balázs pedig a legváratlanabb pillanatokban is igyekezett megőrizni a hidegvérét. Például rezzenéstelen arccal nézte végig azt is, amikor az egyik vendégéről egy táltos levette a rontást:

 

Kamerák előtt született barátságok

Balázst baráti viszony fűzi több műsorvezetőtársához is: Kabát Petivel a Nyerő Párosban már összeszokott duónak számítanak, Vadon Janival pedig több évtizede elválaszthatatlanok. A közös munka során bőven volt alkalmuk a megismerkedésre, ezért leteszteltük, hogy mennyit tudnak egymásról Vadon Janival és Kabát Petivel:

 

A legnyerőbb páros

A Nyerő Párosban gyakran Balázs és Peti is kipróbálják a feladatokat a párok érkezése előtt. A műsor egyik adásában az „arcművészet” elnevezésű játékban mérkőztek meg. Annyira komolyan vették, hogy a verseny hevében Peti még egy sérülést is szerzett:

 

Természetesen a játékok során Balázs előszeretettel tréfálja meg Petit: a Nyerő Páros egyik részében a műsorvezető egy mosógépbe ültette segítőjét, majd mielőtt a szerkezet felemelkedett volna negyven méter magasba, Balázs meghátrált, és a biztonságot jelentő talajról motiválta tovább a játékmestert:

Ne legyél már puha!

– kiabálta Balázs Petinek.

 

Balázsnak nem csak Kabát okozott felejthetetlen pillanatokat. A „Tudta vagy bukta” nevű játék során Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska, valamint Dudás Miki és Szigligeti Ivett olyan vicces válaszokat adtak, hogy a műsorvezető nem bírta abbahagyni a röhögést:

 

A dzsungel Tarzanjai:

Balázs és Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban mindent elkövettek a hírességek ellen, de ők sem úszták meg: az egyik játék során a dzsungellakók bosszút állhattak a szívatásokért. Balázs és Jani a kiszolgáltatott helyzet ellenére sem vettek vissza a beszólásaikból, így nemcsak a torták, de a poénok is repkedtek a levegőben:

 

A műsor legutóbbi évadának egyik emlékezetes pillanata vitathatatlanul az volt, amikor a műsorvezetők önkívületi állapotba kerültek, amint Balázs elmondta Janinak, hogy a dzsungellakók közül valaki megnyomta azt a bizonyos gombot:

 

Balázs, a nyomozó

Az Álarcos énekes egyik nyomozójaként Balázs egy új oldalát mutathatta meg: a találgatások során a szemfüles detektív rengeteg vicces pillanatot okozott a tévénézőknek és nyomozótársainak:

 

Az Álarcos énekes második évadának fináléjában pedig Istenes Bence egy váratlan csókkal köszöntötte Balázst:

 

Balázs komolyabb arca

Balázs gyakran vicces megszólalásai vagy határozott kijelentései miatt kerül a címlapokra, aminek nem mindig örül. A műsorvezető élete meghatározó pillanatait idézte fel az rtl.hu kamerája előtt, így szó esett az első igazán nagy szakmai kihívásáról, az első gondolatairól, az apasággal kapcsolatban, és az első konteóról is, amit elhitt:

 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#sebestyén balázs#születésnap#bestof#pillanat#vicc#Videó#Nyerő Páros#celeb vagyok#ments ki innen!#Álarcos Énekes

Címlapról ajánljuk