Bulvár

Osváth Zsolt beszólt G.w.M.-nek, a rapper is reagált: „Feleslegesen vitatkozol ennyi ideje…”

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 10:04

Újabb ismert ember szólt be nyilvánosan G.w.M-nek, a kritika pedig nem maradt válasz nélkül: a rapper kamerákon kívül találkozna Osváth Zsolttal.

Újabb balhé robbant ki a rapper, G.w.M körül, aki sokakkal került már szóváltásba: Lakatos Márk, Szabyest és Azariah után most Osváth Zsolt tett csípős megjegyzéseket rá, G.w.M. pedig nem hagyta szó nélkül a provokálást számolt be a Blikk

Osváthnak az szúrta a szemét, hogy a Facebook feldobta neki a hirdetést a rapper koncertjéről, ami őt egyáltalán nem érdekli. Így reagált rá:

Szerintem állítsatok valamit a hirdetésen, mert nekem is feldobta, pedig – finoman fogalmazva – a perifériámon kívül esik ez a quartett. Kidobott pénz + áfa. Ja, az nem!

G.w.M ezek után a következőt üzente a youtubernek:

Osváth Zsolt, de szeretlek! Ennyi energiát fordítani rám, amennyit te az utóbbi időben tettél a lejáratásomért... Nagyon fain vagy! Egy úr pazarol, nyugi! Én kamázlak, tehát feleslegesen vitatkozol ennyi ideje. Ha van kedved beszélni, nyugodtan keress meg és kamerák nélkül találkozzunk, mert szeretném megérteni, miért vagy ilyen morcos velem kapcsolatban. Találd meg a békéd és keress meg, ha gondolod! Isten áldása legyen rajtad és a kedves családodon! Béke!

Hogy lesz-e ebből baráti kávézgatás, egyelőre nem tudni. 

Fotó: Facebook

#Bulvár#G.W.M.#ozsváth zsolt#konfliktus#beszólás

Címlapról ajánljuk