Bulvár

Fotó: az 58 éves Elizabeth Hurley apró bikiniben mutatta meg bombatestét

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 15:28

A követők nem akarják elhinni, hogy Elizabeth Hurley közelít a hatvanhoz – nem véletlenül.

Igazi csoda az 58 éves brit színésznő, Elizabeth Hurley: a Mirror számolt be róla, hogy a színésznő saját Instagram-oldalán több fotó is bizonyítja, hogy a testén egyszerűen nem fog a kor. Vonalait ezúttal egy barackszínű bikiniben mutatta meg, ami saját fürdőruha-kollekciójából való. A márka hivatalos oldalán úgy írnak róla, hogy ez a darab a valaha volt legszexibb zsinórbikini.


A követők figyelmét mégsem a bikini kötötte le, azt akarták megtudni, milyen étrendnek és edzésprogramnak köszönheti a testét Elizabeth Hurley.

Kérlek, mondd el, mit eszel! Tökéletes formában vagy 

– áradozott egy rajongó.

A színésznő 2005-ben indította el strandruha kollekcióját, így nem csoda, hogy az instája tele van ehhez hasonló képekkel:


Hurley elárulta, hogy a fia inspirálta arra, hogy elindítsa saját vállalkozását.

A Necker-szigeten voltam egy divatfotózáson. Közben Richard Branson a függőágyban feküdt, telefonált, üzleteket kötött és a birodalmát irányította. Arra gondoltam, hogy soha nem lesz még egy nyaralóm sem, nemhogy egy szigetem, hacsak nem indítok egy olyan vállalkozást, amelyet úgy tudok csinálni, hogy nem zavarom Damian iskolai napjait 

– mondta 2008-ban a Telegraphnak.

Ami pedig az alakját illeti, elárulta, hogy nem fogyaszt alkoholt és feldolgozott élelmiszereket. Kerüli az édességet és odafigyel rá, hogy könnyű ételeket egyen.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#Elizabeth Hurley#bikini#test#étrend

Címlapról ajánljuk