Bulvár

Egy egész stáb gondoskodik Molnár Anikó OnlyFans-oldaláról

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 10:07

Molnár Anikó az OnlyFansen elért sikereit nem csak magának köszönheti.

Molnár Anikó már OnlyFans-oldala elindításakor technikai segítséget kért, amelyre két férfi jelentkezett: Nagy Krisztián és Bacsa Péter. A hármas azóta együtt dolgozik és az eddig a háttérben maradt stáb most elárult pár kulisszatitkot a Ripostnak Anikó OnlyFans-oldalának működése kapcsán.

„Anikó az Instagramon kért segítséget, és Péter jelezte is neki, hogy jól ismeri az OnlyFans és a közösségi felületek működését. Én informatikus és marketinges vagyok, így állt össze a hármas fogat. Anikó persze, dolgozik még más fotósokkal, valamint gyárt házilag készült tartalmakat is, de a háttérmunkák oroszlánrészét mi visszük.

Mindent patikamérlegen mérünk, vagyis semmi sem történik véletlenül Anikó oldalán.

Elemzéseket végzünk és statisztikákat bújunk, mielőtt egy-egy fotósorozatot az útjára indítunk”

– mondta Krisztián, aki hozzátette, hogy a fotózások bérelt lakásokban vagy stúdiókban történnek. Ezek általában egy teljes napot vesznek igénybe, és Anikónak legalább heti egyszer kamera elé kell állnia, hogy mindig friss tartalmat szolgáltathassanak az előfizetőknek.

„Az induláskor boldog-boldogtalan feliratkozott, aztán volt egy minimális visszaesés.

Anikó jelenleg a tartalomgyártók legsikeresebb 0.71 százalékába tartozik, ami elképesztő eredmény.

Ráadásul épp egy újabb növekedési hullámon ülünk. Ez jórészt a befektetett munkának köszönhető, de annak is, hogy Anikó folyamatosan feszegeti a saját határait, vagyis egyre bátrabb, egyre többet mutat” – mondta a szakértő.

#Bulvár#molnár anikó#stáb#OnlyFans

Címlapról ajánljuk