Bulvár

L.L. Junior: Az égvilágon semmiért nem kérek elnézést

rtl.hurtl.hu

2023. július 2. 15:58

Az énekes-rapper L.L. Junior arra reagált, hogy többen is a szemére vetették, hogy olyan képet posztolt, amin kétéves kislánya meztelenül szerepelt.

„Mérlegelve és teljesen átgondolva a tegnapi viselkedésemet azt szeretném mondani mindenkinek, hogy az égvilágon semmiért nem kérek elnézést” – erről beszél legújabb TikTok-videójában L.L. Junior, aki korábban a Fókusznak beszélt arról, hogy szerinte a kislánya meg fogja bocsátani neki, hogy kétévesen meztelenül úsztatta a medencében:


Az énekes kislányáról posztolt képeket, amin együtt medencéznek, ám a kétéves Lili meztelen, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Volt, aki abnormálisnak nevezte Juniort, míg mások az interneten rejtőzködő pedofilokra hívták fel az énekes figyelmét. Volt olyan sajtótermék, amely ezt a címet adta cikkének: Óriási botrány: L.L. Junior meztelenül mutatta meg a kislányát. Az előadó azt mondta, ezt már soknak érezte. 

A gyerekekről készült ilyen jellegű fényképek mindig is aggasztották a szakértőket. Mindenképpen óvatosságra intik a szülőket, hiszen soha nem lehet tudni, milyen kezek közé kerülnek az internetre posztolt fotók. A gyermekek nagyon könnyedén válhatnak az interneten a szexuális ragadozók prédájává. Ezzel Junior is tisztában van, de a Fókusznak azt mondta, nem akar folyamatosan rettegni a rossz dolgoktól.

Most a TikTokon beszélt arról, hogy szerinte ha a kislány meztelen fürdetése rendben van az anyukának és az apukának, akkor legyen rendben az újságíróknak is.

A teljes videót itt nézheti meg:

@lljuniorofficial Látom nagyot ment a video 😱 nagy puszi mindenkinek :) 😘😘 #foryou #fy #neked ♬ eredeti hang - LLJunior Official


Nyitókép: L.L. Junior / TikTok

#Bulvár#l.l. junior#fürdetés#tiktok

Címlapról ajánljuk