Bulvár

Videó: az Instagramon talált újra egymásra a több ezer kilométer távolságban élő kutyatestvérpár

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 18:12

A két eb kölyökkora óta nem látta egymást, azonban „pontosan ugyanolyan a temperamentumuk. Mindketten kedves kis kutyák, némi attitűddel” – mondta az egyik blöki gazdája a családegyesítésről.

Legutóbb öt éve, kiskutyakorukban látta egymást Augie és Puffin, a két cavachon fajtájú testvérpár, akik azonban nemrég újra találkoztak annak köszönhetően, hogy gazdáik felfedezték egymást az Instagramon, írja a People.

Augie gazdája New Jersey-be, míg Puffin gazdája Texasba repítette a kiskutyákat Massachusetts államból 2018-ban. Augie ezután sikeres karrierbe kezdett az Instagramon, ahol a gazdi gyakran osztott meg fotókat és videókat róla.

A nagyjából 2800 kilométerre élő Puffin gazdája 2020-ban fedezte fel Augie Instagram-oldalát, amikor a kutya születésnapját ünnepelték. Kapcsolatba is lépett az oldal üzemeltetőjével, akinek jelezte, hogy kutyáiknak ugyanazon a napon van a születésnapja, ráadásul ugyanúgy is néznek ki.

Hamarosan rá is jöttek, hogy a kutyák testvérek, akiknek a személyisége is hasonló: „Pontosan ugyanolyan a temperamentumuk. Mindketten kedves kis kutyák, némi attitűddel” – mondta Augie gazdája.

A találkozóra június 25-én került sor, amikor Augie gazdájának férje üzleti útra utazott Texasba, és felesége úgy döntött, hogy csatlakozik hozzá, és a kutyát is magával viszi. A találkozót természetesen az Instagramon is dokumentálták.

#Bulvár#kutya#instagram#testvér#találkozás#texas#new jersey

Címlapról ajánljuk