Bulvár

Ollóval próbált rendőröket ölni a meztelen ács

rtl.hurtl.hu

2023. június 20. 8:45

A férfi az új „foglalkozása” előtt katona volt.

A 48 éves Robert Jenner az angliai Maidstineban gyilkossági kísérlet miatt letartóztatták. Jenner, aki egykor katona volt „meztelen ácsként kereste a kenyerét”, írja a Daily Star. A múlt héten egy 50 év körüli rendőrtisztet helikopterrel szállítottak egy londoni kórházba. Június 15-én éjszaka megszúrták, az elkövető Robert Jenner volt. A rendőr életveszélyes sérüléseket szenvedett, de sikerült megmenteni az életét.

Este nyolc körül körül riasztották a rendőröket egy maidstone-i panelházhoz. Egy helyi nő így nyilatkozott: „Egy rendőrautó érkezett, aztán még vagy harmincen jöttek és berohantak az épületbe”.

A nő elmondta, hogy mentő is érkezett a helyszínre, egy rendőrt hoztak ki az épületből, majd az elkövetőt, aki meg volt bilincselve. A konfliktus nem tudni, hogyan alakult ki, de annyi bizonyos, hogy Jenner volt az elkövető, az egykori katona onnan ismert, hogy van róla egy úgynevezett meztelen ács fotósorozat. Az egyébként nem derült ki, hogy a férfi valóban ácsként dolgozik-e.

Peter Ayling, a kenti rendőrség rendőrfőnök-helyettese elmondta, hogy ez az incidens is megmutatta, hogy egy látszólag ártalmatlan ügy is veszélyessé, kiszámíthatatlanná válhat.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#meztelen#ács#olló#rendőrök#gyilkossági kísérlet

Címlapról ajánljuk