Bulvár

Meghan Markle-t már azzal is vádolják, hogy nem ő készítette a podcast-interjúit

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 20:50

Húszmillió dollárért erre futotta.

A brit királyi család szakadárjainak aktuális botránya, hogy a Spotify kirúgta Harry herceget és Meghan Markle-t, pontosabban közös megegyezéssel felbontotta a cégükkel podcast-műsorok gyártására kötött húszmillió dolláros szerződést.

Mint korábban írtuk, finoman szólva nem felelt meg a Spotify elvárásainak, hogy Harryék 2020 óta csak 12 epizódot készítettek Archetypes című műsorukból. A streamingszolgáltató egyik vezetője „kibaszott szélhámosoknak” nevezte a hercegi párt.

Ha ez még nem lenne elég, a New York Post azt írja: olyan hírek röppentek fel, hogy Meghan Markle nem is maga készítette az interjúit. A Podnews nevű szakportál több forrása azt állítja, hogy a hercegné másokra bízta az interjúk elkészítését, és később vágták hozzájuk az ő hangját.

Ez a pletyka már akkor felröppent, amikor az Archetypes podcast egy korábbi vendége, Allison Yarrow az Instagramon megosztott egy bejegyzést arról, hogy részt vett a műsorban, és abban egészen másnak köszönte meg, hogy „kiváló interjúkészítő” volt. Ráadásul az elkészült epizódban nem is tűnt úgy, mintha a hercegnével beszélgetett volna.


A New York Post szerint az epizódoknak vannak olyan részeik, amelyekben Meghan Markle elmélyülten beszélget hírességekkel és barátaival, de a témákról szakértők, tudósok, írók is megszólalnak, az pedig nem világos, hogy bármelyiküket is személyesen a hercegné kérdezte-e.

Nyitókép: AP Photo/Ted Shaffrey

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#podcast#spotify

Címlapról ajánljuk