Bulvár

Ivancsics Ilona: A tartalékaim elfogytak, a nulláról kell most újrakezdenem!

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 6:21

A színésznő nehéz időszakon van túl.

Ivancsics Ilona két évtizede működteti nagy sikerrel az Ivancsics Ilona és Színtársai nevű társulatát, a siker lendületének azonban előbb a 2020-as Covid-járvány, később pedig a színésznő válása vetett véget. A művész a Reggeliben beszélt arról, hogy 15 éven át tartó párkapcsolatát a közös munka mérgezte meg: 


A Bors munkatársa vette észre, hogy Ivancsics Ilona a napokban arra kérte az ismerőseit, hogy osszák posztját, amelyben arról írt: „Színházasok figyelem! Most számolom fel a díszlet-, jelmez-, kellékraktárt, ha szükségletek van valamire, ami a színház-csináláshoz kell, biztos akad nálam. Írjál bátran, visszahívlak.”


A lap megkereste a színésznőt, aki elmondta: nincs mit titkolnia, a régi állapotában a színházat nem tudja továbbvinni. 

A tartalékaim elfogytak, a nulláról kell most újrakezdenem! 15 év emlékei kerülnek most kiárusításra, melyeknek nem csak anyagi értelemben véve értékesek. Az eszmei értékük megfizethetetlen. Minden jelmezhez kötődésem van, de el kell engednem őket, nincs mese

– fogalmazott, majd hozzátette: reméli, hogy minél több mindent sikerül értékesíteni, ami megmarad, azt pedig felajánlja a rászoruló színházaknak. 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#ivancsics ilona#színház#válás

Címlapról ajánljuk