Bulvár

„Ha ez nem a szépségről szól, akkor miért hívják szépségversenynek?” – egymásnak estek Kulcsár Edina rajongói a Miss World Hungary 2023-as győztese miatt

rtl.hurtl.hu

2023. június 15. 12:21

Hiába kelt Kulcsár Edina Hacsi Boglárka védelmére, a kommentelők tovább ekézték a szépségkirálynőt.

Ahogy arról az rtl.hu is beszámolt, a 2023-as Miss World nemzetközi szépségversenyen Hacsi Boglárka képviselheti majd Magyarországot. A Miss World Hungary címet elnyerő lányt azonban szinte azonnal kritizálni kezdték és megkérdőjelezték a szépségét: többek között Sebestyén Balázs is elmondta a véleményét a győztesről.

A negatív kommentek kereszttüzébe kerülő lányt Kulcsár Edina vette védelmébe, aki már megjárta a Miss World versenyt, ahol ráadásul a második helyen végzett. Edina, aki a hazai szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt idén, már az első alversenyen felfigyelt Bogira a kisugárzása, kedves mosolya és kecses mozgása miatt, a táborban pedig a mentális felkészültségéről is tanúbizonyságot tett a lány.

Emlékszem, hogy 2014-ben, amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek, és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép. És lehet, hogy nekik valóban nem tetszettem, viszont akkor legyen ez az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss World-ön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa

– írta Instagram posztjában G.w.M. kedvese, aki hozzátette, hogy ő maga is meglepődött akkor az eredményen, de szerinte a személyisége fogta meg a zsűrit.

Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot! Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves pozitív támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején!

A poszt alatt azonban tovább folytatódott Hacsi Bogi ekézése, a kommentelők szinte egymásnak estek ellentétes véleményük miatt.

Ez a lány nekem nagyon átlagos, az utcán szebbek és formàsabbak szaladgálnak! Nem irigy vagyok, kinőttem már a szépségversenyből, […] egyszerűen csak azt várnám, hogy olyan nyerjen, akitől elakad az ember szava. Ez a lány mutatós, de semmi több, smink nélkül pedig egy teljesen átlagos külsejű valaki... Ha ez nem a szépségről szól, akkor miért hívják szépségversenynek? Biztos velem van a baj, hogy ezt nem értem...

– írta egy kommentelő.

Ha valaki jelentkezik ilyen versenyre, akkor minden kritikát el kell fogadni, és úgy gondolom, nem kell kiállni érte, tudta mire vállalkozott, ha meg nem, így járt. Edina nagyon szép, de a Boginál volt alkalmasabb arra, hogy szépségkirálynő legyen, sajnos a világversenyen labdába sem rúghat, az biztos!

– fűzte hozzá egy másik.

Azonban bőven akadtak olyan hozzászólások is, amik Bogi szépségét méltatták:

Bogi gyönyörű lány! Látod, Edina, hiába mondod, hogy görgessenek tovább. A fröcsögés mindig fontosabb az embereknek. Nem látnak tovább az orruknál. Hajrá Bogi!

– írta egyikük, míg egy másik kommentelő így fogalmazott:

Ha nekem kellett volna dönteni, akkor is ő nyeri, pontosan azért, mert maximálisan természetes a csaj, nem egy giccsparádé, nem egy Barbie baba!

A Fókusz annak járt utána, hogy vajon eddig miért nem sikerült egyetlen magyar lánynak sem megnyernie a világversenyt:


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás és Fókusz

#Bulvár#kulcsár edina#hacsi boglárka#Miss World Hungary#szépségkirálynő#szépségverseny#negatív#komment#kritika

Címlapról ajánljuk