Bulvár

„Lehetne jobb a helyzet” – Kulcsár Edina megmutatta, milyen a teste szülés után

rtl.hurtl.hu

2023. június 14. 10:02

Edina úgy látja, hogy az előző szülései után könnyebb volt a fogyás. Alig egy hónapja szült, így valójában ennek a témának még fel sem kellene vetődnie.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk kislánya, Amara május 11-én született meg. Edina 24 órán át elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogyan érez most a testével kapcsolatban – szúrta ki a 24.hu.

Lehetne jobb a helyzet, de annak kell örülni, ami van! 🙈 
A korábbi szüléseim után ilyenkor már jobban álltam a fogyással, bár kevesebb is volt a súlyom, mint amennyivel most mentem szülni. Jó pár kiló lement, viszont azt látom, hogy itt megállt a dolog, és innentől kezdve már rajtam a sor. 😅

– írta Edina a videójához.

A volt szépségkirálynő azt is elárulta, mik a további tervei:

Egyelőre annyit tudok tenni, hogy szorgalmasan hordom a hasszorítóimat, amik segítenek a regenerációban. Ott tart mindent, ahol kell, nem mellékesen pedig sokkal jobb tőle az alakom is (ameddig rajtam van 😅). Majd szép lassan alakul ez. 😇


Kulcsár Edina is tagja volt az idei Miss World Hungary zsűrijének, a babával együtt vett részt az eseményen. A Fókusz visszaemlékezett a volt szépségkirálynő 2014-es győzelmére:


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#szülés#test#változás#fogyás

Címlapról ajánljuk