Bulvár

Nem volt jelentősége, ezért fel sem köszöntötte a királyi család Harry herceg kislányát

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 16:30

A királyi család nem akítv tagjai már nem érdemelnek említést, ha valakinek születésnapja van, bár ehhez Erzsébet királynő egy évvel ezelőtt még nem tartotta magát.

A pagesix számolt be róla, hogy a napokban második születésnapját ünneplő Lilibet Diana nem kapott nyilvános születésnapi üzenetet a királyi családtól, pedig tavaly nyáron, az első születésnapján Erzsébet királynő még gondoskodott erről a gesztusról. Kamilla királynő nem írt ki semmit a hivatalos csatornákra, mert „a királyi család nem aktív tagjainak születésnapját nem kommunikálják, nem tulajdonítanak neki jelentőséget”. 

Azt viszont egy közeli ismerős elárulta, hogy Harry herceg felszólította az édesapját: ne vegyen extravagáns ajándékot a kislánynak, mint amilyen például egy egyedi készítésű kockaház. Olyan ajándékot szeretnének a kis Lilibet Dianának, amit használni tud és személyesen neki szól. Az viszont sajnos nem derült ki, hogy végül Károly király megfogadta-e ezt a tanácsot.

Harry és Meghan saját, montecitói otthonában tartott meghitt babazsúrt a kislány születésnapján, ahogy tették ezt egy hónappal korábban nagyobbik gyermekük, a 4 éves Archie kedvéért is. 

Nyitókép: AP Photo

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#lilibet diana#károly király#születésnap#ajándék

Címlapról ajánljuk