Bulvár

Felvette a kamera, ahogy meztelen nők egy döglött szarvas teteméből esznek

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 14:15

Rosszabb, mint egy horrorfilm.

A DailyStar cikke szerint egy kanadai természetbúvár teljesen véletlenül filmezte le, ahogy meztelen nők – egyesek szerint valamiféle boszorkányrituálé részeként – az éj leple alatt egy döglött szarvasból csemegéznek a háza mellett. 

Nem tudom, mi a fene volt ez

– kommentálta az eseményeket érthető döbbenettel a 36 éves Corinea Stanhope a Kennedy Newsnak. Hozzátette: teljesen kiakasztotta őket a látvány. 

A Powell Riverben élő nő lovaglás közben vette észre, hogy házánál elhullott egy szarvas. A háromgyermekes anyuka és nagyapja, a 76 éves Bob 

úgy döntöttek, hogy felállítanak egy kamerát, hogy megnézzék, a tetem vonzza-e az éjszakai állatokat. Valami ilyesmi történt. 

Ugyanis nemcsak egy hiúz jelent meg, hanem két zilált kinézetű nő is, akiknek hosszú fekete haja eltakarta az arcukat. A mindössze egy ágyékkötőnek kinéző darabot viselő nők a döglött állat fölé guggoltak, és úgy tűnt, mintha abból ennének. Az édesanya szinte biztos benne, hogy a nők parókát viseltek, és reméli, hogy valójában nem ettek a tetemből, csak úgy tettek. Ahogyan abban is reménykedik, hogy csak valamilyen rossz viccről van szó.


Nyitókép: New York Post / YouTube

 

#Bulvár#szarvas#tetem#étkezés#kamera

Címlapról ajánljuk