Bulvár

Gáspár Bea infúzióra került – kiderült, hogy évek óta betegségben szenved

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 14:30

Reméli, hamarosan kigyógyul.

Infúziós kezelésre szánta el magát Gáspár Bea, aki azt is elárulta, hogy évek óta vashiánnyal küzd. Egy négy alkalmas kúra keretein belül fog úgynevezett „vasinfúziót” kapni Gáspár Győző kedvese, amiről a Blikknek számolt be:

„Tavaly szerettem volna vért adni, ezt egy nagyon fontos küldetésemnek érzem, de végül nem sikerült. A véradást megelőző orvosi vizsgálaton ugyanis kiderült, hogy nagyon alacsony a hemoglobinszintem. Már ekkor jelentkeztem egy négy alkalmas infúziókúrára, most viszont úgy éreztem, hogy kezdenek visszatérni a tünetek” – mondta.

És hogy pontosan mik is ezek a tünetek? Gáspár arról beszélt, hogy „állandóan fázom, akkor is didergek, ha kint negyven fok van. Emellett a végtagjaim is állandóan hidegek”. Arról is szólt, hogy éjszakái különösen nehezek a betegség miatt:

Hiába alszom el nagyon könnyen, mélyalvási fázisom gyakorlatilag nincs, vagy csak nagyon rövid ideig tart. Például ha elalszom este tízkor, éjjel egykor, kettőkor már kipattan a szemem és kukorékolok.

Emellett azt is elárulta, hogy a haja is hullik a vashiány miatt. Az infúzió mellett igyekezik úgy étkezni, hogy sok vasat juttasson a szervezetébe, főleg, amikor jelentkeznek a tünetek. Arról beszélt viszont, hogy szerencsére az étkezésre az infúziókúra alatt nem kell odafigyelnie.

Korábban arról is írtunk, hogy Gáspár Bea derékpanaszokkal is küzd. Elárulta, hogy olyan mértékű ízületi fájdalmai vannak, hogy néha felülni sem bír, és a cipőfűzőjét sem tudja bekötni.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#infúzió#gáspár bea#betegség#kezelés#kúra#étkezés#panasz

Címlapról ajánljuk